InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juniorka Motoru doma přehrála Liberec. Ve třetí části rozhodl dvěma góly Petrásek

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Nejprve šest proher za sebou, teď druhé vítězství v řadě. Junioři HC Motor České Budějovice se snad vrací k dobrým výkonům z úvodu sezony a po Plzni porazili i liberecké Bílé Tygry. Druhý tým tabulky dnes na domácím ledě přehráli 4:2, když dvěma góly ve třetím dějství rozhodl Filip Petrásek. Za nerozhodného stavu 2:2 nejprve ve 49. minutě využil krásnou Sochorovu přihrávku a rychlou ranou se nemýlil. A stejný hráč pak přidal gólovou pojistku v čase 59:20, když pod tlakem dvou obránců udržel kotouč a dovezl jej při power play soupeře až do prázdné branky.

Jihočeši jsou aktuálně šestí se ziskem 34 bodů, ale tabulka je velmi vyrovnaná. Na čtvrtou pozici, která zaručuje postup do části vítězů a nyní ji drží Sparta Praha, ztrácejí pouhé tři body. Liberec zůstává navzdory dnešní prohře pod Černou věží druhý se 41 body. Nyní jedou Motoráci do Litvínova (sobota, 13) a doma se představí ve čtvrtek 23. listopadu od 17.30 hodin proti Karlovým Varům.

HC Motor ČB – Bílí Tygři Liberec 4:2

(0:0, 2:1, 2:1). Branky a nahrávky: 31. Placek (Pitel, Sochor), 36. Hoch (Aulický), 49. Petrásek (Sochor, Placek), 60. Petrásek – 33. Jenčovský (Plos), 45. Janata (Průšek, Koštoval).

České Budějovice: Mařík – Bystřický, Tůma, Placek, Willmann, Gřegořek, Vachun – Humeník, Pitel, Kříž – Aulický, Hoch, Kusak – Putz, Petrásek, Sochor – Kotous, Pospíchal, Šimon.

Liberec: Hambálek – Koštoval, Průšek, Hladík, Král, Meisel, Jarabko, Macháček – Jenčovský, Plos, Handl – Pekař, Janata, Hois – Jansa, Křížek, Vološín – Hrabčák, Kofroň, Prokůpek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace