Sexy kráska prostřednictvím sociální sítě nyní nechala nahlédnout do jejich vztahu a jasně napsala, jaký je recept na tak dlouho trvající manželství.

Dokonalé páry ani dokonalé osoby neexistují. Ale víte, co existuje? Existují odvážní lidé, kteří se rozhodnou milovat, kteří se rozhodnou otevřít svůj svět, srdce i přes všechny překážky a okolnosti…,“ míní Andrea, která Danielovi řekla ANO v roce 2007 na zámku Kynžvart u Mariánských Lázní. 

Video
Video se připravuje ...

Česko-Slovenský ples: Verešová ukázala vše! Markéta Reinischová

„Mít vztah znamená, najít někoho, kdo si vás váží. Kdo vás miluje takovou, jaká jste. Komu na vás záleží. Kdo vám rozumí. Kdo je hrdý na to, že vás našel. Kdo je vám i přes pokušení a příležitosti věrný a vybírá si vás každý den. A hlavně, vztah mají vždy tvořit dva rovnocenní,“ dodala Verešová na sociální síti.

Netrvalo dlouho a svůj názor napsal miliardář Richard Chlad (61), který už za pár dní pojme za manželku Annu-Marii Kánskou (30). „Dokonalé páry existují! Jste toho důkazem! Máme Vás rádi a líbíte se nám! Příště napíši nějaký peprný hejtík ať vás s Danem moc nechválím!“ 

Fotogalerie
82 fotografií