Celebrity

19. listopadu 2023 10:01

Eliška Reiglová

Zpěvák Lukáš Randák si vzal pohledného Carlose. Očekává návštěvu cizinecké policie

Muzikálový herec a zpěvák Lukáš Randák (35), kterého mohou fanoušci znát například z představení Robinson Crusoe či Starci na chmelu, se oženil. Jak sám prozradil, v září řekl ano svému pohlednému partnerovi Carlosovi. Ten ale pochází z Mexika, a proto se ani tato radostná událost neobejde bez starostí.

Lukáš Randák je rodákem z Českých Budějovic a objevuje se na celé řadě scén. Hlavní role ztvárnil v populárních muzikálech, jakými jsou například Ples upírů, Romeo a Julie, Casanova či Evita. V září kývl na novou roli, v níž má předpoklad setrvat do konce života – stal se manželem. Ano řekl svému partnerovi Carlosovi, který pochází z Mexika.

„Měli jsme svatbu v Liberci, kam jsme přivezli naše české i mexické rodiny. Teď ovšem procházíme poměrně složitým papírováním. Musíme totiž všem dokazovat, že se máme opravdu rádi a že to není jen smyšlený sňatek,“ řekl Lukáš Randák, jak ho cituje deník Blesk.

Policejní kontrola

Když si chce Čech vzít cizince, proces je vždy o něco komplikovanější než svatba dvou lidí české národnosti. Své o tom ví i muzikálový herec a zpěvák, který je i doma neustále ve střehu, protože nikdy neví, kdy mu zaťuká na dveře kontrola.

„Ve všech papírech je dokonce uvedeno, že můžeme očekávat návštěvu z cizinecké policie na kontrolu toho, že spolu opravdu žijeme,“ přiznal Randák. Neklesá však na mysli, protože s partnerem je spokojený už nějakou dobu a policie tak nemůže objevit nic, co by je mohlo ohrozit.

V létě se tajně oženil také Milan Peroutka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.