Zpěvák nejpopulárnější hudební skupiny náhle zemřel v pouhých 26 letech. Celý svět truchlí

Fotografie: Honza Groh / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Fanoušci a přátelé talentovaného zpěváka truchlí. Člen oblíbené britské skupiny The Night Café náhle zemřel v pouhých 26 letech. Příčina úmrtí není známa.

Britská kapela The Night Café na svém Instagramu informovala o smrti svého člena Seana Martina. Jeho nečekaná smrt všechny překvapila a zasáhla. Zpěvák a kytarista kapely zemřel náhle ve 26 letech. Příčina jeho úmrtí nebyla zatím zveřejněna. Rodina však požádala o soukromí, aby se mohla s touto tragickou zprávou vypořádat.

Dali se dohromady ještě na střední škole

„Jsme zdrceni, když sdílíme informaci o náhlém úmrtí našeho nejlepšího přítele Seana. Slova nedokážou popsat bolest, kterou právě cítíme, stále se snažíme to všechno zpracovat. Žádáme všechny, aby v této těžké době respektovali soukromí Seanovy rodiny a přátel,“ oznámili členové kapely v příspěvku, který všechny zaskočil a zdrtil.

Populární britská kapela The Night Café z Liverpoolu vznikla v roce 2013. Zakládajícími členy byli přátelé ze střední školy. Podle Wikipedie vydali v letech 2017 a 2018 dvě EP (krátká alba). V roce 2019 přišli s prvním studiovým albem 0151. Kapela se během let stala populární a našla si celou řadu fanoušků. Teď je však činnost kapely ohrožena.

Sean měl zdravotní problémy už v minulosti

Sean Martin působil v kapele jako zpěvák a kytarista. Dalšími členy jsou Josh Higgins (kytara), Arran O’Connell Whittle (baskytara) a Carl Dillon (bicí). Loni se kapela vydala na společné turné s The Wombats. Později však museli turné přerušit, právě kvůli zdravotním problémům Seana Martina. Ten v dubnu 2022 k přerušení turné řekl: „Naštěstí mi nedávno sdělili diagnózu, která vysvětluje, co se děje, ale bohužel to znamená, že musím příští týden (v den mých narozenin) jít na operaci.“

Své zdravotní potíže blíže nespecifikoval, ale je možné, že měly s jeho úmrtím souvislost. „Sean nebyl jen náš kamarád z kapely, byl to náš nejlepší kamarád z dětství, se kterým jsme sdíleli tolik vzpomínek, než kapela vůbec začala. Cestou jsme si vytvořili mnohem více vzpomínek a dosáhli věcí, o kterých jsme jen snili. Budeme si je navždy pamatovat,“ napsala dále kapela ve smutečním oznámení.

Ve 35 letech zemřela hvězda nejoblíbenějšího seriálu tohoto století. Filmový svět schytal další tvrdou ránu

Členové kapely The Wombats, se kterou jezdili na turné, se k jeho smrti také vyjádřili: „Je mi líto, že to slyším. Byl to doslova ten nejhezčí a nejmilejší chlapík, kterého jsme měli na turné. Nemluvě o tom, jak byl talentovaný a úžasný.“ Kapela i rodina nyní přijímá kondolence od fanoušků. Na SvětěKreativity jsme nedávno psali o úmrtí dalšího zpěváka, který se postaral o slavnou písničku ze Shreka.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*