- Reklama -

Novinky kolem 2. řady Pána Prstenů: Pokračování může přijít až v roce 2026

Očekávání druhé sezóny Pána Prstenů: Prsteny Moci roste každým dnem, ale záplavy novinek se zatím fanoušci nedočkali. Jak to tedy se slibovaným pokračováním vlastně vypadá?

- Reklama -

Nejdřív dobrá zpráva pro všechny, kteří by si mohli myslet, že druhá řada seriálu „Pán Prstenů: Prsteny Moci“ byla zrušena – nestalo se tak. Práce na druhé sezóně Prstenů Moci běží na plné obrátky. Ve skutečnosti byla druhá sezóna objednána společně s první a natáčení začalo už v roce 2022 ve Velké Británii (filmová verze vznikala na Novém Zélandu). Tvůrce seriálu Patrick McKay to podle stránek variety.com vysvětlil tím, že to bylo vhodné, protože Tolkien „psal o svém vlastním okolí“ a natáčet na druhé straně světa by nebylo správné. „Je třeba říci,“ dodal, „že v příběhu, v Tolkienově světě, jsou cesty do jiných zemí významným opakujícím se motivem.“

Datum vydání zůstává tajemstvím

Pokud se ptáte na oficiální datum vydání druhé sezóny Pána Prstenů: Prsteny Moci, tak zatím žádné takové neexistuje. Diváci si nové díly budou muset ještě nějaký ten čas počkat. Do Středozemě se podle nejoptimističtějších odhadů mohli vrátit až několik let po premiéře první řady. McKay totiž v roce 2022 naznačil, že natáčení druhé sezóny by mohlo trvat „několik let.“ Podle tohoto odhadu by se druhá sezóna mohla objevit až v letech 2025-2026. Nicméně pozdní premiéra v roce 2024 stále ještě není úplně vyloučena.

Jak moc je reálný rok 2024?

S rozsáhlou franšízou jako je Pán Prstenů není úplně tradiční, aby nová řada vycházela každoročně. Obvyklé je očekávat alespoň 18 měsíční pauzu mezi sezónami. Kolo času, další epický fantasy seriál od Amazonu, uvedlo druhou řadz v září 2023, což byly necelé dva roky od premiéry první sezóny v listopadu 2021. Podobný časový rámec se dá očekávat i pro druhou sezónu Pána Prstenů: Prsteny Moci.

Ještě než začaly stávky herců a scénáristů, v roce 2022, věřil Vernon Sanders, šéf Amazon Studios, že nová sezóna by měla mít premiéru v roce 2024. Alespoň to tak tvrdil stránkám collider.com. O odložení zatím nepadlo ani slovo, ačkoli se nějaká ta proluka díky vyjednávání herců a scénáristů s filmovými studii kvůli novým podmínkám očekávat dá.

- Reklama -

Bohužel, až čas ukáže, jestli (a zda vůbec) se 2. řada Pána Prstenů: Prsteny Moci objeví na Prime Video na jaře, v létě nebo na podzim roku 2024.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -