Byly odhaleny zdravotní stopky! Jak dlouhou pauzu si musí Jiří Procházka dát?

Procházka




Po každém UFC turnaji vyhlašuje příslušná komise zdravotní stopky, které bojovníkům a bojovnicím přikazují, jak dlouho mají být bez sparringů a tréninků. Jak to tedy dopadlo s tvářemi turnaje UFC 295, mezi kterými je i Jiří Procházka? Jak dlouhá nucená pauza ho čeká,


 

Organizace Bellator, tak jak jí známe, končí a přichází obrovská změna

Alex Pereira: Suspendován na sedm dní.

Jiří Procházka: Suspendován na minimálně 45 dní z důvodu povinného odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Jiří tedy 45 dní po souboji s Pereirou nesmí nastoupit do zápasu a pokud poté bude chtít bojovat, což jistě bude, tak potřebuje potvrzení od svého lékaře, že je způsobilý bojovat.

Tom Aspinall: Suspendován na sedm dní.




    

Sergej Pavlovič: Suspendován na 45 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Jessica Andrade: Suspendována na 30 dní z důvodu povinného odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Mackenzie Dern: Suspendována na 90 dní k povinnému odpočinku. Suspendována na dobu neurčitou do doby, než bude neurologicky vyšetřena.

Benoit Saint Denis: Suspendován na 30 dní kvůli povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.




    

Matt Frevola: Suspendován na 90 dní z důvodu povinného odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude potvrzeno neurologické vyšetření.

Diego Lopes: Suspendován na sedm dní.

Pat Sabatini: Suspendován na 90 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude neurologicky vyšetřen.

Steve Erceg: Suspendován na 30 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.




    

Alessandro Costa: Suspendován na 30 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Loopy Godinez: Suspendována na 30 dní k povinnému odpočinku. Suspendována na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Tabatha Ricci: Suspendována na 30 dní na povinný odpočinek. Suspendována na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Mateusz Rebecki: Suspendován na sedm dní.

Roosevelt Roberts: Suspendován na sedm dní.




    

Nazim Sadykhov: Suspendován na 60 dní na povinný odpočinek. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Viacheslav Borshchev: Suspendován na 60 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Jared Gordon: Suspendován na 30 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude potvrzen ortopedem.

Mark Madsen: Suspendován na 45 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.




    

John Castaneda: Suspendován na 45 dní k povinnému odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou do doby, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Kyung Ho Kang: Suspendován na 30 dní na povinný odpočinek. Suspendován na dobu neurčitou, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Joshua Van: Suspendován na sedm dní.

Kevin Borjas: Suspendován na 30 dní z důvodu povinného odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou, než bude vydáno potvrzení od lékaře.

Jamall Emmers: Suspendován na sedm dní.

Dennis Buzukja: Suspendován na 60 dní z důvodu povinného odpočinku. Suspendován na dobu neurčitou, než bude vydáno potvrzení od lékaře.




   

Jiří prozradil, kdy by se chtěl vrátit do boje

„Jsou to malé detaily. Malé detaily, které si krásně živě z toho zápasu vybavuji. Budu si je v sobě držet tak živé… Ne zápas, ale tu změnu si budu držet v sobě tak živou. To, co chci realizovat. To, co chci změnit. To, kdo opravdu jsem. Možná to moje já, obraz Jířího z budoucnosti. Už teď na tom makám. Věřím, že v následujícím dubnu nebo květnu bych mohl být zpátky v oktagonu,“ prozradil Jiří Procházka v rozhovoru s Čestmírem Strakatým, že by se rád vrátil do boje na jaře.

To zní jako skvělý plán. Aktuálně se totiž na vrcholu divize nabízí jen Krylov, který je volný, ale pokud bychom se bavili o květnu, tak máme na seznamu možných soupeřů hned 5 jmen, respektive 3, protože k Nikitovi by se přidali vítězové soubojů Ankalaev vs Walker 2 a Blachowicz vs Rakic 2, které nás čekají v květnu.

S kým byste Jiřího Procházku chtěli vidět v dalším souboji?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...






 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *