Jste na mateřské dovolené, ale už natáčíte Ulici. Jak se dá mateřství skloubit s prací herečky?

Dá se to skloubit. Mám velké štěstí, že Kristián je hlídatelný. Je to velmi společenské dítě. Když si na tu tetu, babičku či kamarádku zvykne, což stačí jen pár návštěv, kdy jsme všichni dohromady a pak jsou už jen spolu sami, tak pak odjíždím v klidu, že to spolu zvládnou. Snažím se, abychom to vždycky aspoň měli obden na pár hodin, a nebylo to každý den. Na to nemám moc srdce.

Zdroj: VLM

Vy jste maminkou i v Ulici. Mohla byste nám prozradit aspoň část děje? Co vaší postavu Áju čeká?

Moje postava se teď přesunula hlavně na kamarádku. Prožívám tam příběhy postav Martiny nebo Venduly. Možná bude něco málo v našem partnerském vztahu s Máriem. Ale to zatím sama nevím, jak to bude. Zatím jsem hlavně tou kamarádkou.

Vy jste po porodu hodně zhubla, museli kvůli tomu i v Ulici upravovat scénář?

Ne, to naštěstí ne. Jenom jsem to pořád slyšela od všech, kteří mě na to upozorňovali. Pak už jsem říkala, aby mi to neříkali.

Kvůli tomu byla i smršť na sociálních sítích, že už jste moc hubená. Jak jste to prožívala, že vám někdo diktuje, jak máte vypadat?

Já byla zrovna v tu dobu na Bali, takže mě to zas tak netrápilo. Měla jsem se skvěle. Tenkrát jsem vydala jeden příspěvek, co se toho týkal. Bodyshaming si lidé spojují s obezitou, ale ono se to úplně stejně týká i lidí, kteří mají nižší váhu. A není to kvůli tomu, že by chtěli, prostě to tak je. Proto jsem chtěla dát najevo, ať jsou lidi citlivější ve vyjadřování ohledně vzhledu.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články