Tipsport a Český biatlon, jak se to rýmuje? A to se ještě v roce 2022 nesmělo na biatlon sázet

Domácí sázková kancelář Tipsport uzavřela spolupráci s Českým biatlonem. Pro příští tři sezony bude hlavním partnerem reprezentací na všech seniorských i mládežnických úrovních. Speciálně ještě Tipsport podpoří v rámci individuálního sponzoringu české hvězdy Markétu Davidovou, Michala Krčmáře a Terezu Voborníkovou. Tipsport je jedním z prvních na světě mezi zástupci kurzových sázek, komu se podařilo do biatlonu vstoupit.

Biatlon byl v České republice vždy velmi populární, ale v posledních deseti letech zažívá velký boom.


  Jak říkám...


„S úspěchy Gabriely Soukalové, Veroniky Vítkové, Ondřeje Moravce, Michala Šlesingra a dnes především Markéty Davidové a Michala Krčmáře ve světových pohárech posiloval biatlon každým rokem také v kurzových sázkách. To byl jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli spolupráci uzavřít. Obrovský kus práce pro český biatlon odvedla a odvádí i Česká televize, která přináší divákům přímé přenosy ze všech velkých závodů v průběhu sezony a ty mají stabilně vysokou sledovanost. Viditelnost značky je samozřejmě důležitá,“ pochvaloval si Martin Ptáčník, vedoucí sponzoringu skupiny Tipsport.

Na tři roky v barvách Tipsportu

Hlavním partnerem mužské i ženské biatlonové reprezentace se Tipsport stává na tři roky, včetně olympijské sezony 2026. Partnerství platí pro všechny prestižní mezinárodní závody: Světový pohár, IBU pohár (dříve Evropský pohár), Mistrovství světa, Mistrovství Evropy. Loga Tipsportu se objeví na kombinézách biatlonistů a dokonce i na jejich puškách.

Tipsport přináší ze spolupráce se sportovci kromě sázek vždy nějakou výhodu navíc, nabídne jim zdarma v rámci internetové televize TV Tipsport exkluzivní živé přenosy ze závodů Světového poháru.



Tři hvězdy - Markéta, Tereza a Michal 

Tipsport nesází  jen na reprezentace mužů a žen, ale v rámci individuálního sponzoringu  si zástupci Tipsportu plácli se současnými největšími hvězdami biatlonu Markétou Davidovou, Terezou Voborníkovou a Michalem Krčmářem.

  Jak říkám...



„Z průzkumů víme, že Markéta Davidová patří mezi nejpopulárnější české sportovce, podobně je na tom i Michal Krčmář a velký potenciál vidíme v kariéře Terezy Voborníkové,“ dodal Martin Ptáčník.

S biatlonisty se bude Tipsport propojovat na sociálních sítích, výhledově by se biatlonoví reprezentanti mohli, když jim to bude běhat a střílet, objevit i v marketingových kampaních.

Tipsport je první českou sázkovou kanceláří, které se podařilo do biatlonu vstoupit. Všechny sázkové společnosti měly totiž dosud zakázáno se s biatlonem jakkoliv spojovat, stopka od Mezinárodní biatlonové unie totiž platila ještě v minulé sezoně. Po podpisu exkluzivní spolupráce s NHL, kam se sázkové společnosti rovněž nemohly roky dostat, jde o další výjimečné partnerství Tipsportu.

Vrcholem sezony i z pohledu sponzoringového spojení pak bude světový šampionát v Novém Městě na Moravě od 5. února do 18. února 2024.




Líbí  se vám článek? Máte k němu nějakou připomínku nebo zajímá vás diskuse k němu? Více na facebookovém profilu webu SportovníListy.cz 
zde.



(Petr Skála s využitím tiskové zprávy pro SportovníListy.cz , foto: Petr Skála)