Bývalá hvězda Barcelony je na mizině. Arda Turan přišel o více než 320 milionů korun

Bývalá hvězda Barcelony je na mizině. Arda Turan přišel o více než 320 milionů korun

Sen o výhodné investici se proměnil v noční můru. Bývalá hvězda Barcelony Arda Turan je na mizině. Svěřil totiž všechny své úspory (13 milionů eur) do rukou podvodnice. Secil Erzanová se vydávala za zástupkyni jedné z bank a slibovala zajímavé zisky. Šestatřicetiletý Turek vábení neodolal a investoval veškeré finance, které ušetřil během kariéry. Přišel tak o více než 320 milionů korun.

„Napálila mě. Slibovala, že kdo vloží peníze do investičního fondu, který doporučovala, tak vydělá. A já jsem tam dal více než třináct milionů eur,“ přiznal na sociální síti X bývalý známý hráč a v současnosti kouč druholigového týmu Eyüpspor.

„Všechny peníze, všechna ta práce, kterou jsem za ty roky udělal, všechno je pryč. Jsem úplně na dně. Všechny moje úspory jsou ztraceny,“ naříkal Arda Turan.

Dva a čtvrt milionu korun. Slavia čelí nejvyššímu trestu, jaký jí disciplinární komise UEFA dosud udělila

Zmíněná žena neměla spadeno jen na zmíněného bývalého hráče Atlétika Madrid a Barcelony, naletěla jí celá řada dalších osobností z fotbalového světa. Podle dostupných zdrojů si naběhl třeba Fernando Muslera, známý gólman. Ten ale v porovnání s Ardou Turanem přišel „jen“ o milion eur. Podvodnici uvěřil také známý kouč Fatih Terim, jenž byl v minulosti trenérem turecké reprezentace.

Případem se pochopitelně zabývá policie. Žena vinu odmítá, ale vše vyhlíží tak, že má proti podvodnici dostatek důkazů. Jak už to ale občas bývá, není jasné, kolik finančních prostředků se podaří obětem podvodů vrátit zpět.