Na jaký pohádkový balík si uvaděč Bruce Buffer přijde za jeden UFC turnaj?

Buffer

Organizace UFC má hned několik tváří, ať už je to Dana White, Joe Rogan, Conor McGregor a další, ale má jen jeden specifický a nezaměnitelný hlas v podobě Bruce Buffera, který už s organizací spolupracuje dlouhé roky, což se také jasně promítá na jeho platu, který je doslova pohádkový.


 

Alex Pereira reaguje na výzvu od Khamzata Chimaeva a zesměšňuje ho

Bruce Anthony Buffer je americký profesionální uvaděč smíšených bojových umění, který působí jako oficiální hlasatel v při akcích Ultimate Fighting Championship (UFC). Slogan, který Buffer používá před hlavním zápasem večera UFC, zní: ´Je čas!´. Působí také jako prezident a generální ředitel společnosti The Buffer Partnership, která patří nevlastnímu bratrovi ringového hlasatele Michaela Buffera. Buffer v minulosti zápasil kickboxer a je držitelem černého pásu v Tang Soo Do.

Buffer začal svou cestu bojovým uměním ve třinácti letech. Naučil se judo a získal zelený pás. V patnácti letech se s rodinou přestěhoval do Malibu v Kalifornii, kde se spřátelil se dvěma žáky Chucka Norrise a seznámil se s Tang Soo Do, kde má v současnosti černý pás druhého stupně. Ve dvaceti letech začal s kickboxem, ale ve 32 letech musel přestat kvůli druhému otřesu mozku.

Čisté jmění Bruce Buffera se odhaduje na 14 milionů dolarů s tím, že jeho příjmy nepramení jen z uvádění UFC zápasů, ale i z dalších aktivit – hostování na akcích, sponzoring a podpora značek.

   

A na kolik, že si tedy Buffer přijde za jednu UFC akci? Pokud uvádí menší Fight Night turnaj, tak jde o 50 000 dolarů, což je v přepočtu přes jeden milion korun. Právě 50 000 dolarů také dostávají bojovníci a bojovnice jako cenu za Výkon nebo Zápas večera.

Pokud však Buffer uvádí číslovanou akci, tak má dokonce jednou tolik, tedy 100 000 dolarů, což je v přepočtu přes 2 miliony korun. Bruce většinou za rok stihne 12 číslovaných akcí a 15 Fight Night akcí, díky čemuž si přijde na zhruba 2 miliony dolarů, tedy cca 45 000 000 Kč za rok, což už je hezká částka.






4 komentáře na “Na jaký pohádkový balík si uvaděč Bruce Buffer přijde za jeden UFC turnaj?”

  1. Pingback: PFL má (staro)nové milionáře! Kdo si řekl o Francise Ngannou?

  2. „Pokud však Buffer uvádí číslovanou akci, tak má dokonce jednou tolik, tedy 100 000 dolarů“

    Nic ve zlém, nevím kdo ty články píše, ale je to už minimálně podruhé, co jsem narazil na tuhle chybu. Jednou tolik vám z 50k neudělá 100k, to by muselo být dvakrát tolik. Ať si to autor zkusí napsat do kalkulačky, třeba to pak pochopí. Neberte to jako rýpání, jen by bylo fajn, kdybyste jako přední MMA server nedělali takový hrubý chyby. MMA pořád roste, i kvalitou, zkuste tedy taky udržet krok.

    1. Pavel Bartoš

      Definice „jednou tolik“. Každý den je šance se naučit něco nové: Spojení „jednou tolik“ je po celá staletí zažité a znamená „opakované množství původní hodnoty“, a z matematicko-technického pohledu tedy vlastně „dvakrát tolik“. „Dvakrát tolik“ pak znamená dvojnásobné množství původní hodnoty a tak dále.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *