Foto: Freepik

V tuto chvíli je na Epic Games k dispozici ke stažení zdarma hra Deliver Us Mars, která je překvapivě z letošního roku a jedná se o adventuru. Jde o volné pokračování hry Deliver Us The Moon a hra je skutečně dobře zpracovaná a slibuje autentické zážitky astronauta ve vesmíru. Jak další hry dostupné od 30. listopadu do 7. prosince slibuje platforma Epic Games Jitsu Squad a Mighty Fight Federation.

Jitsu Squad

Jitsu Squad je populární akční hra s prvky taktické strategie vyvinutá herním studiem Jitsu Games. Hra se snaží zaujmout hráče svou kombinací akcí a dovedností v boji a připravit vám nezapomenutelný zážitek. V praxi je hra postavená na konceptu silných týmů, kteří se společně vydávají do rozmanitých prostředí a čelí různým výzvám a nepřátelům. Celkem pozoruhodná je i grafika nebo propracované detaily, které hře dodávají autenticitu.

Mighty Fight Federation

Pokud jste vášnivým fanouškem bojových her, pravděpodobně vás osloví perla ve světě digitálních soubojů – Mighty Fight Federation. Tato hra, vyvinutá studio Komi Games, přináší do žánru bojových her osvěžující zážitek s unikátními prvky, které ji odlišují od běžných titulů.

Mighty Fight Federation je zasazená do fantastického světa, kde se setkávají různé postavy s jedinečnými schopnostmi a styly boje. Hra nabízí bohatý výběr bojovníků, každý s vlastním příběhem a charakteristickými pohyby, což hráčům umožňuje nalézt svého oblíbeného bojovníka odpovídajícího jejich hernímu stylu.

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)