Syna vyvedl Honza Tuna na opravdu neobvyklou kulturní akci. K příležitosti chystanému uvedení historického filmu Napoleon se totiž v Kajzerštejnském paláci na Malostranském náměstí v Praze uskutečnila slavnostní večeře, na kterou pochopitelně dorazila řada známých osobností. Ostatně není divu, pořadatelé si dali záležet a připravili pro své hosty opravdu nevšední atmosféru a večer, při kterém nechyběly škrabošky a dekadentní nálada.

Bývalý reportér televize Nova dorazil v doprovodu Tadeáše Tuny, kterého má ze svého druhého manželství s exmanželkou Ladou Tunovou. Na první pohled si oba dva nevšední večer velmi užívali a pokud jde o Tunu juniora, není vůbec divu, že na sebe pořádně poutal pozornost.

Mladý muž je totiž nápadně pohledný a v ničem si nezadá se řadou současných modelingových hvězd. Kromě toho je na jeho postavě znát, že povalování se na gauči nebude jeho oblíbenou aktivitou, ale přímo naopak - Tadeáš Tuna je v tělocvičně “pečený vařený”, což potvrdil serveru Expres.cz také jeho otec.

“Synovi bylo v říjnu 18, takže si mohl dát prosecco. Chodíme spolu občas cvičit, ale já moc bohužel nestíhám, protože mám teď hodně natáčení. On je ve fitku skoro každý den, zrovna včera jsme byli před brunchem v posilovně,” potvrdil Honza Tuna, že na něj má jeho syn pozitivní vliv.

“Jako dítě hrál hokejbal a v létě skončil s rugby, kterému se věnoval hodně dlouho. Teď má v plánu se vrhnout na box,” prozradil pyšný tatínek, že pohyb je Tadeášovou vášní již od dětství.

Pyšný je Honza Tuna také na dceru

“Je vymakanej, vypadá skvěle, ale já strašně,” dodal se smíchem Honza Tuna a vysekl tak svému synovi pořádnou poklonu.

Kromě syna Tadeáše má Honza Tuna také dvě mladší dcery, šestnáctiletou Štěpánku a čtrnáctiletou Johanku. Z prvního manželství má ještě dospělou dceru Zuzanu, která se rozhodla vydat v otcových šlépějích a věnuje se novinařině. “Už několik let působí v České televizi, kam nastoupila po studiu a práci v zahraničí. Momentálně je reportérka a moderátorka pořadu Bilance,” prozradil Honza Tuna pro server Extra.cz.

Související články