InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko v derby dvaceti góly rozneslo Božetice. Masopust dal devět branek a dluží tři basy do kabiny

MILEVSKO – Debakl, jaký krajská liga v posledních letech nepamatuje. Vstup do druhé poloviny základní části zvládli hokejisté Milevska bez zaváhání. V sobotním derby v rámci desátého kola nedali šanci Božeticím, když v souboji Davida s Goliášem jasně dominovali a poslední celek soutěže, který dál čeká na první letošní body, roznesli 20:1. Ani Božetičtí, kteří jsou v posledních letech v krajské lize na chvostu tabulky, prý 20 branek nikdy nedostali. Pro připomenutí, první vzájemné utkání na úvod sezony vyhráli Milevšťáci 17:0. Mimořádný návrat po nemoci předvedl střelec Matouš Masopust, který sám nasázel devět gólů a vytvořil si tak kariérní rekord, na který bude vzpomínat celý život. Dokonce se postaral sám o prvních šest branek utkání, nakonec se zastavil na třech hattricích, což podle pokladníka a brankáře Michaela Pance znamená jediné – tři „basy“ do kabiny. Za poslední tři mistrovská utkání Milevsko nastřílelo 40 branek.

Během zápasu také probíhala sbírka v rámci akce Daruj kačku, má to smysl, kterou vymysleli fanoušci Milevska společně s kapitánem Jakubem Suchanem a k myšlence se připojili i zástupci klubu a úspěšní odchovanci místního hokeje. Podepsané dresy a hokejka se na internetu vydražily celkem za 24 tisíc korun a během sobotního derby se mohlo přispívat do kasiček. Šek s celkovým výtěžkem bude předán a celková částka oficiálně prozrazena na dalším domácím utkání v sobotu 9. prosince Vilému Finkovi, řediteli DD Zvíkovské podhradí.

HC Milevsko 1934 – HC TJ Božetice 20:1

(4:0, 7:1, 9:0). Branky a nahrávky: 1. Masopust (Krcho, Janoch), 13. Masopust (Hubáček, Janoch), 15. Masopust (Janoch, Krcho), 19. Masopust (Krcho, Řezáč), 21. Masopust (Přívozník), 24. Masopust (Krcho, Přívozník), 25. Suchan (Řezáč, Vochozka), 29. Pouch (Suchan, Vochozka), 30. Suchan (Vochozka, Pouch), 35. Janoch (Krcho, Hubáček), 37. Chocholoušek (Januška, Blažek), 43. Blažek (Januška), 46. Janoch (Januška, Blažek), 47. Masopust (Janoch, Přívozník), 49. Hubáček (Krcho, Masopust), 53. Krcho (Janoch), 55. Masopust (Chocholoušek), 56. Masopust (Janoch, Krcho), 57. Krcho (Masopust, Přívozník), 57. Vochozka (Suchan, Pouch) – 34. Brož (J. Adamec, Fencl).

Milevsko: Panec (41. Fišer) – Hubáček, Přívozník, Kohout, Řezáč, Janda, Štekr – Janoch, Krcho, Masopust – Pouch, Suchan, Vochozka – Chocholoušek, Januška, Blažek.

Božetice: Kolář (41. Kotrba) – Fencl, Štrobl, Mareš, Bednář, T. Adamec, Straka, Keřka – Buriánek, Kratochvíl, Nevolný, Jelínek, Šťastný, J. Adamec, Urbanec, Brož.

Ve středečních Milevských novinách pochopitelně nebude chybět rozhovor s hvězdou utkání Matoušem Masopustem. Devítigólový střelec zavzpomíná na své dosud největší střelecké úspěchy v kariéře, popíše, jaké to je stát proti papírově o poznání lehčímu soupeři, nebo proč by si přál, aby už ho pokladník nechal být. Dále prozradí, jak náročné je skloubit zápasy za Milevsko a univerzitní tým v Českých Budějovicích. A co na jeho adresu pronesl trenér František Ševčík? To a mnohem více přineseme ve středečním tisku.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Martin 

    Reagovat

     

    To je strašnej klepec :D to je na ručník a radši kontumovat zápas.

    Vloženo 28.11.2023 14:33:33

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace