O Štědrém dnu, Ježíšku, knihách, hrách, divadlech, hrách a hromadě dalších věcí jsme si v minulém článku řekli dost. Rovnou se pojďme vrhnout na produkty, protože ty nám zůstanou vlastně ze všeho nejdéle!

Měkké dárky – ponožky. Tak tímto vás strašit rozhodně nebudeme. Ale oblečením vám radost uděláme určitě. A než se pustíme do obrovských značek, které na nás křičí své jingly dnes a denně z reklam v televizi, začneme u značky MAMA Apparel (www.mama-apparel.cz). Brněnská značka tvořící unikátní nadčasovou módu, která sedne jak štíhlým, tak i plus size zákaznicím. Designérky se toho rozhodně nebojí a pokud nerady potkáváte během cesty ze Svoboďáku na Hlavní nádraží dalších 15 slečen, které mají na sobě to samé, co vy, nešetřete a jděte do MAMA Apparel. A my vám slibujeme, že i za rok či dva v oblečení zakoupené v tomto kouzelném obchůdku „budete honit vodu“ a lidé se za vámi budou otáčet. Protože nadčasovost a nedbalou eleganci ještě nikdy nikdo nepřekonal.

Zima je obdobím jako dělaným k domácímu lenošení a to nejlepší najdete u Deichmannu (www.deichmann.com), F&F (www.itesco.cz/ff) a Eloise (www.eloise.cz). Vánoční dárek v podobě pohodlné domácí teplákovky, pleteného svetru či kardiganu určitě potěší. Skvělým dárkem pod stromeček je také hezké pyžamo s domácími chlupatými bačkorami. Stačí zvolit oblíbenou barvu, vzor nebo motiv toho, co má obdarovaná ráda. Krok vedle neuděláte ani hřejivými doplňky. Zabalte svým blízkým pod stromeček pěknou pletenou čepici, čelenku nebo šálu. Nebo vsaďte rovnou na stylový pletený komplet. Pokud znáte alespoň trochu styl obdarované, troufnout si můžete také na módnější dárek, například kabelku, nebo spodní prádlo.
Pokud máte doma protějšek, který vám většinou řekne, že nic nepotřebuje a nechce, vsaďte na dárek, který neodmítne. Kvalitní bavlněná košile, hezká mikina v oblíbené barvě nebo hřejivý svetr se zimním motivem se hodí prostě vždy. Potěšit mohou i nové zimní boty nebo sportovní tenisky. 
A jaký dárek zvolit pro ty nejmenší? Odhlédněme teď od hraček a podívejme se na zoubek oblečení. Malé parádnice zajisté potěší stylový svetřík, šatičky, nebo mikina s motivem pohádkových postav. Pro kluky můžete zvolit například sportovní mikinu či tepláky, nebo pyžamko s oblíbenými motivy. Dobrým tipem jsou také doplňky v podobě nového batohu do školy či na výlety, pohodlné bačkory na doma, nebo hřejivé botičky do zimy.

Mezi produkty však zdaleka nepatří jen móda. Čím dalším můžete udělat svým blízkým radost?
Ikea má momentálně ve výprodeji sadu vkusných rohových poliček, která se hodí jak do kuchyně, tak i do koupelny. Jedná se o pět dílů, které nejen, že udělají parádu, ale také splní do poslední tečky svoji funkci.

Už dříve nás zaujalo veselé příslušenství do kuchyně a nejde jinak, než jej doporučit i tady. Jedná se o jednoduchou a možná až infantilní věc, pořád se ale může najít někdo, komu to udělá radost. Naběračka ve tvaru lochnesky. Koupíte to snad úplně všude a v hrnci s horkou polévkou to vypadá opravdu dobře!

Víte o někom, kdo bojuje s lupy a seboreou a nedaří se mu i přes rady lékařů vyléčit? Doporučujeme všemi deseti šampon Vichy Dercon PSOlution. Koupíte v každé lékarně, vlasy si myjte dvakrát týdně a kombinujte je s léky od lékaře (pravděpodobně Beloderm). A k tomu používejte Vichy Dercos Densi Solutions. Nebude to hned, ale po čase zjistíte, že máte vlasy zdravější, hustější, objemnější a i ta seborea zmizí. Chce to jen vytrvat. Vyzkoušeno na vlastní kůži.

Velkým hitem jsou veganské laky na nehty H&M. Nabízí velkou škálu odstínů a na nehtech vydrží minimálně týden (vyzkoušeli jsme!).

Milovníci hudby ocení jistě sluchátka od Skullcandy, pokud byste však chtěli a mohli do tohoto dárku investovat více, doporučujeme AirPody.

Nehodláme si hrát na puritány, proto vám, vážení pánové, doporučujeme svou dámu obdarovat malou hračkou pro intimní chvíle. Satisfyer seženete v nejrůznějších sexshopech, ale i v některých lékárnách. Je to malý nenápadný pomocník, který ženě zaručí orgasmus. A další. A pak ještě další. Nedá si s těmi orgasmy zkrátka pokoj.

Pokud máte v rodině někoho, kdo rád cestuje „nalehko“, mohl by uvítat příruční zavazadlo PETERSON. Jeho rozměry jsou 40x30x20 cm a perfektně se hodí například pro lety společností RyanAir a WizzAir (vyzkoušeno). Je voděodolný, z polyesteru, objem má 20 litrů. Zakoupíte na www.allegro.cz za velmi příjemnou cenu.