Nejkrásnější šaty ze StarDance na latinu: Němcová a Kuchařová ukázaly pozadí, Kubelková dlouhé nohy

Nejkrásnější šaty ze StarDance na latinu: Němcová a Kuchařová ukázaly pozadí, Kubelková dlouhé nohy
Zdroj: Koláž Lifee/Herminapress
Pavlína Němcová a Jan Tománek, 2012, rumbaPavlína Němcová a Jan Tománek, 2012, rumbaPavlína Němcová a Jan Tománek, 2012, rumbaImrich Bugár a Jitka Šorfová, 2013, cha cha+ 50 fotek+ 51 fotek

Latinsko-americké tance jsou ve StarDance divácky oblíbenou disciplínou také pro odhalené a pestré kostýmy. Modelka Iva Kubelková (46) letos při sambě vynesla pestrobarevný model, který nedával moc prostoru pro fantazii, modelka Taťána Kuchařová (35) si v roce 2013 zatancovala cha-chu v bílých minišatech, a modelka Pavlína Němcová (51) oblékla na rumbu v roce 2012 průhlednou růžovou róbu, která se jí nakonec stala osudnou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 11. 2023 12:00

Mezi latinsko-americké tance řadíme sambu, cha-chu, rumbu, paso doble a jive. V ročníku 2023 si například sambu zatancovala Eva Adamczyková (30) s Jakubem Mazůchem (35) a vynesli bláznivé neonově zelené kostýmy s prvky zářivě růžové, Josef Maršálek (41) se zase s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) sladil při jivu do tmavě modré barvy.

Iva Kubelková v barevných třásních a peří

Modelka Iva Kubelková (46) si s Martinem Prágrem (29) zatancovala sambu v barevných minišatech sestávajících z hustě napletených třásní, přičemž v zadní části modelu nechybělo fialovo-růžové boa z pštrosího peří. Jak prozrazují oficiální stránky Heller dance, kde modely pro StarDance 2023 vznikají, tak metr takového peří vyjde na 2 550 Kč. Kubelková svůj outfit doplnila ještě náramkem a čelenkou z barevných třásní, kterou umístila do rozpuštěných zvlněných vlasů.

Taťána Kuchařová v bílých minišatech s korzetem

V roce 2013 excelovala ve StarDance Miss World Taťána Kuchařová (35). S tanečníkem Janem Onderem (38) si zatancovala cha-chu v odvážném modelu s bílou minisukní pošitou třásněmi a korzetovým topem pošitým štrasovými kamínky. Sukýnka se Taťáně při tanci zvedala tak, že diváci mohli hned několikrát a v plné kráse zahlédnout její vypracovaný zadeček. Není divu, že Taťána byla tenkrát u diváků natolik oblíbená, že se dostala až do závěrečného finále. Souboj s herečkou Annou Polívkovou (44) však nevyhrála a v soutěži tak nakonec skončila druhá.

Pavlína Němcová v průhledné růžové

Modelka Pavlína Němcová (51) tancovala ve StarDance v roce 2012 s tanečním partnerem Janem Tománkem (52). Jejich rumba byla dechberoucí také díky průhledné růžové róbě, kterou modelka na taneční parket vynesla. Během tance se róba natolik rozvlnila, že také Pavlína Němcová předvedla divákům v plné kráse své dlouhé štíhlé nohy a bezchybný zadeček. Jistila se jen přiznaným růžovým body, které bylo součástí šatů. Růžovou róbu s rafinovanými průstřihy v oblasti bříška potom Němcová doplnila velkým množstvím stříbrné bižuterie, takže připomínala éterickou perskou princeznu jako z pohádek Tisíce a jedné noci.

U diváků bohužel Němcová nebodovala tolik jako Kuchařová – vypadla hned v prvním vyřazovacím kole. Podle moderátora Marka Ebena mohla být příčinou právě její krása. "Jsem opravdu velmi překvapen. Nečekal jsem tenhle výsledek. Pavlíně to zřejmě příliš slušelo, měla příliš hezké šaty, byla příliš štíhlá a byla příliš noblesní, což způsobilo, že divačky nemohly svými prsty dosáhnout ani na mobilní telefon," uvedl tenkrát Eben v přímém přenosu.

Na všechny krásné hvězdy StarDance se koukněte do naší bohaté fotogalerie.

Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Související články

Další články