InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Spartak se pokusil kvalifikovat do žákovské ligy starších žáků. Po dvou porážkách porazil na závěr Mělník

Spartak Sezimovo Ústí po kvalifikaci do žákovské ligy starších žáků. , Autor: Josef Janda

Spartak Sezimovo Ústí po kvalifikaci do žákovské ligy starších žáků.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Sportovní hala v Sezimově Ústí hostila v neděli 26. listopadu kvalifikační turnaj o postup do žákovské ligy starších žáků v házené. Původně se mělo na Sezimáku utkat pět družstev, jenže Bělá pod Bezdězem nedorazila. Domácí Spartak čekaly tedy pouze tři zápasy proti Sokolu Vršovice, Slavii VS Plzeň a Mělníku. Domácí celek nasadil věkově převážně mladší žáky, kteří sehráli turnaj více než důstojně. Spartakovci zahájili turnaj ranní porážkou o šest branek s Vršovicemi, poté před obědem podlehli o pět gólů Plzni. Závěrečný odpolední souboj nezahájili svěřenci Petra Krejčího dobře, nicméně po otočce se radovali z vítězství o čtyři branky. Spartakovci udělali svým fanouškům radost alespoň na závěr, i když z kvalifikačního turnaje nepostoupili. Vítězem se stali mladí házenkáři Plzně.

 

TJ Spartak Sezimovo Ústí – TJ Sokol Vršovice 18:24 (8:11)

Sestava a branky Spartaku: Davídek, O. Noháč – L. Rádl (8), Krejčí (3), Straka (2), Kakos (2), Koudelka (1), Kupka (1), Donát (1), M. Rádl, Zelinka, J. Noháč, Kramář, Bradáč, Dvořák, Škrdle.

TJ Spartak Sezimovo Ústí – HK Slavia VŠ Plzeň 13:18 (7:10)

Sestava a branky Spartaku: Davídek, O. Noháč – L. Rádl (6), Straka (4), Krejčí (1), Koudelka (1), Zelinka (1), M. Rádl, J. Noháč, Kramář, Kupka, Kakos, Bradáč, Dvořák, Škrdle, Donát.

Házená Mělník – TJ Spartak Sezimovo Ústí 17:21 (10:8)

Sestava a branky Spartaku: Davídek, O. Noháč – L. Rádl (10), Straka (5), Krejčí (3), Koudelka (2), Kupka (1), Zelinka, M. Rádl, J. Noháč, Kramář, Kakos, Bradáč, Dvořák, Škrdle, Donát.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k turnaji starších žáků další podrobnosti.

Trenér Spartaku Petr Krejčí zhodnotí všechny tři zápasy i turnaj jako celek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace