Roztržení balíčků na MS v polovině ledna, VIP single tickets v prodeji už za týden

Foto: Aleš Krecl, cslh.cz

27. listopadu 2023, 10:41

hokej.cz

Pořadatelé Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 v Praze a Ostravě připravují spuštění prodeje vstupenek na jednotlivé zápasy v polovině ledna, VIP balíčky budou roztrženy už za týden.

Exkluzivní zážitek v podobě VIP vstupenek jako vánoční dárek

Skvělou příležitostí pod stromeček pro hokejového fanouška mohou být VIP single vstupenky, které pořadatelé uvolní do prodeje v úterý 5. prosince v 10 hodin. Vstupenka zahrnuje sedadlo s perfektním výhledem na hru, vynikající catering a vlastní vstup do areny.

„Chcete-li udělat radost někomu z rodiny nebo známému ve formě neopakovatelného hokejového zážitku, VIP vstupenka může být jednou z variant. Aktuálně je k dispozici i většina utkání domácí reprezentace. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky na český tým, která může být jednou z posledních,“ říká manažer oddělení ticketingu MS IIHF v ledním hokeji 2024 Martin Gremlica.

Cena VIP vstupenky začíná na 4 390 korunách.

Single vstupenky v prodeji od 16. ledna

Roztržení denních balíčků a prodej běžných vstupenek na jednotlivá utkání je naplánováno na úterý 16. ledna 2024 od 10 hodin. „Dodržujeme stanovený plán a od poloviny ledna bude možné si zakoupit vstupenku na konkrétní utkání a vychutnat si zápas mistrovství světa, které se v Česku koná jednou za 10 let. Každé utkání doprovází unikátní atmosféra, která bude pro každého diváka neopakovatelným zážitkem,“ dodává Martin Gremlica. Nejlevnější vstupenku je možné pořídit už za 490 korun, v prodeji jsou stále také Family Game tickets od 190 korun.

Vstupenky na základní část a VIP vstupenky v Ostrava Aréně jsou v prodeji v síti Ticketportal, play off a VIP vstupenky v Praze v síti Ticketmaster. Všechny vstupenky je možné zakoupit pouze u oficiálních ticket operátorů, jakákoliv forma předprodeje je zakázaná. Veškeré informace jsou uvedeny na oficiálním webu akce 2024.iihfworlds.com/vstupenky.

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz