Majitel módní značky Pánské obleky BANDI děkuje složkám IZS, vojákům a zaměstnancům krizových linek

Majitel módní značky BANDI by před Vánocemi rád upřímně poděkoval hasičům, záchranářům, celníkům, členům Czech SAR Teamu, vojákům a zaměstnancům krizových linek za jejich obětavou a náročnou práci.

Jako formu poděkování zvolil majitel značky, pan Andrej Bandi Vámoš, pro tyto profese dárek ve formě mimořádné SLEVY 50 % na nákup vybraného společenského a volnočasového oblečení BANDI. Toto poděkování bude prezentováno na televizních obrazovkách a internetu.

Proč BANDI děkuje těmto profesím?

„Kdykoli je potřebujeme, jsou připraveni nám pomoci. Hasiči, záchranáři, celníci, členové Czech SAR Teamu a vojáci. Ti všichni za nás denně nasazují zdraví a někdy bohužel i své životy,” vysvětluje Andrej Bandi Vámoš.

„Mohlo by se zdát, že jejich práce je stejná jako jakákoli jiná. Ovšem není tomu tak. Nikdo z nás neodchází z domu od rodiny do práce s vědomím, že se můžeme zranit, nebo že se domů vůbec nemusíme vrátit. Náročná a riziková práce složek IZS a Armády ČR bývá často společností nedoceněná.

Vážím si jejich práce, při které chrání nás i naše blízké a chci jim za to poděkovat a vyjádřit respekt. Právě v období před Vánocemi bych jim rád věnoval dárek ve formě 50% slevy při výběru oblečení ve značkových prodejnách BANDI, aby si vybrali kvalitní oblečení a mohli tak udělat radost sobě nebo svým blízkým,“ uzavírá majitel značky Andrej Bandi Vámoš.

Hasiči, záchranáři, celníci, členové Czech SAR Teamu, vojáci a zaměstnanci krizových linek nakoupí od 1. do 31. 12. 2023 ve značkových prodejnách BANDI se SLEVOU 50 %. Muži si mohou s touto slevou pořídit společenské oblečení na ples, svatbu, rodinné oslavy nebo do zaměstnání i značkový outfit pro volný čas za poloviční cenu.

Slevu využijí i ženy, kterým se tímto naskytne výborná příležitost. Mohou přijít se svým mužem nebo partnerem, synem, tátou či bratrem přímo do prodejny a vybrat pro ně značkové oblečení do společnosti i pro volný čas. Počínaje pánským oblekem, přes kabáty, pláště, košile, saka a kalhoty až po módní obuv a doplňky. Například pro syna, který bude potřebovat vhodný společenský oblek k maturitě, promocím a dalším příležitostem.

V současné době, kdy se stále zvyšují životní náklady, je ekonomická situace v některých domácnostech nelehká. V této situaci je tak SLEVA 50 % skvělou příležitostí pro všechny zaměstnance jmenovaných profesí. Výhodně obléknou sebe nebo své příbuzné do společenského oblečení i pro volný čas a výrazně tak ušetří. Tuto událost všichni využijí také při nákupu dárků pro rodinné příslušníky, a to nejen k Vánocům.

Navíc mohou na doporučení odborného poradce využít služeb profesionální krejčové, která jim přímo ve značkové prodejně BANDI upraví vybraný oblek přesně na míru. Vždy tak, aby se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Příklad SLEVY 50 %:

Původní cena pánského obleku Angiori: 14.999 Kč

Cena obleku se SLEVOU 50 %: 7.499,50 Kč

Ušetříte: 7.499,50 Kč

Poděkování je určeno hasičům a dalším zaměstnancům Hasičského záchranného sboru ČR, členům jednotek požární ochrany, dobrovolným hasičům a podnikovým hasičům, celníkům a zaměstnancům Celní správy ČR, záchranářům a zaměstnancům zdravotnických záchranných služeb a sborů, záchrannému týmu ČČK, Horské službě ČR, Skalní záchranné službě, Vodní záchranné službě ČČK, Báňské záchranné službě, členům Czech SAR Teamu, vojákům ve služebním poměru i v záloze a civilním zaměstnancům Armády ČR, zaměstnancům krizových linek a linek bezpečí.

Informace o podmínkách mimořádného „Poděkování“ s dárkem za obětavou a náročnou práci si přečtěte na oficiálním webu značky www.bandi.cz.

 

ČTK ke zprávě vydává přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Klíčová slova ČR-móda-trh-firmy-Bandi Vamos

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.