Světu se čeští chlapi líbí. Muži roku vezou domů bronzové šerpy
Zdroj: Se svolením Jan Koželuh

Světu se čeští chlapi líbí. Muži roku vezou domů bronzové šerpy

Vytvořeno dne 29.11.2023

Velký úspěch zaznamenali finalisté soutěže Muž roku, kteří se po srpnovém finále rozjeli po světových soutěžích mužské krásy.

Na Filipíny si vyjel finalista Muže roku 2023, sympaťák Jan Koželuh a hned trefil do černého. Na soutěži Man of the Globe vybojoval třetí místo a domů veze navíc cenu „Best in swimmwear“. „Jsem rád, že moje působení na soutěži bylo úspěšné a dobře jsem reprezentoval soutěž Muž roku a Českou republiku. Zážitků je plno a mám nové zkušenosti. To mám rád. Zkusit se musí všechno, a když to ještě vyjde, tak je to fajn,“ uvedl po soutěži Jan Koželuh.

Muž roku 2023 František Knobloch se zase vypravil na světovou soutěž Mister Global. V Thajsku se probojoval do první patnáctky.

Třetí místo veze ze světové soutěže Man of The Year i 2. Muž roku 2022 Filip Šanda. Na Bali se mu tak zalíbilo, že po skončení soutěže na ostrově zůstal a poznává krásy tohoto exotického ostrova. 

Ředitel soutěže Muž roku David Novotný je nadšený. „Muž roku se rozběhl do světa a sklízí úspěchy. To je dobře. V Čechách máme sympatické a šikovné mladé muže, kteří obstojí ve světové konkurenci, tak proč se s nimi nepochlubit. Děkují pánům za výbornou reprezentaci,“ reagoval David Novotný na úspěšné výsledky Jana Koželuha, Františka Knoblocha a Filipa Šandy na světových soutěžích. Zároveň vyzývá mladé muže, aby se přihlásili do nadcházejícího ročníku soutěže Muž roku. Přihlášku najdou na webových stránkách soutěže Muž roku.