Česky

Česky

English

menu
zavřít

Radnice poděkovala spolupracovníkům

29. 11. 2023

Aktuality

261

Zlín – V obřadní síni zlínské radnice bylo v úterý 28. 11. 2023 rušno. Magistrát města Zlína spolu s Radou města Zlína uspořádal slavnostní setkání pro své spolupracovníky, kteří jsou dlouhodobě zapojeni do práce na rozvoji našeho města. 

Pozvání se dostalo členům komisí místních částí, pracovníkům kanceláří místních částí, dobrovolným spolupracovníkům města, kteří navštěvují jubilanty a v neposlední řadě i zlínským kronikářům. Za přínosnou spolupráci přítomným poděkoval primátor města Zlína Jiří Korec.

„Slavnostní setkávání s našimi spolupracovníky, doplněné kulturním programem, se stalo už každoroční tradicí. Chceme tímto způsobem všem poděkovat za práci, kterou pro naše město odvádí, a zároveň se vzájemně, jednou za rok, potkat i u jiné příležitosti, než při řešení pracovních problémů,“ sdělil Jiří Korec.

O letošní program se postaraly děti z Dětského domova Zlín, které odehrály premiéru divadelního představení pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků a také potěšily hosty vánočně laděným tanečním vystoupením a zpěvem. O hudební doprovod akce se postaralo zlínské duo Markéta Vodičková a Filip Vítů. Po skončení oficiální části programu pokračovalo setkání přátelskou debatou u číše vína a rautového stolu.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru