Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Noční koupání | Night Swim | 2024
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: 05.01.2024
CZ premiéra: 04.01.2024
režie: Bryce McGuire
hrají: Kerry Condon, Wyatt Russell, Nancy Lenehan, Ben Sinclair, Jodi Long, Eddie Martinez

Noční koupání: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Spooner

Ten nápad je pořád strašně pitomý a vlastně i trochu směšný. To fakt ve filmu nikoho nenapadne ten bazén prostě nadobro vypustit, nebo se v něm nekoupat? No, uvidíme, jak se nám to tvůrci budou snažit vysvětlit ve filmu, který se i přes bazénový bizár evidentně vydá i cestou klasické duchařiny s posedlým manželem a vyděšenými dětmi. Takže zkrátka nic nového pod sluncem, jen s ještě šílenější a blbější zápletkou, než jsme někdy o hororů zvyklí. Na druhou stranu, Jason Blum nám i letos párkrát potvrdil, že umí hororové hity vytvořit i z těch méně podařenějších kousků, takže ani zde bych plná kina nevylučoval. Obzvláště, když upoutávka po řemeslné stránce šlape přesně podle manuálu a s gradací a servírováním všech povinných žánrových atributů nemá problém. Jen je to holt ještě víc přitažené za vlasy, než jsme u hororů zvyklí.

Noční koupání: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Spooner

V hororech už vraždilo nebohé oběti kde co, od děsivých videokazet s vlasatou ženskou až po telefony. Přijít s něčím originálním už je tak v dnešní době poměrně těžké. Obzvláště když hranice mezi originalitou a nechtěnou směšností je často poměrně tenká. Právě na této hranici se bude nejspíš hodně kymácet novinka z producentské dílny Jasona Bluma, v níž bude vraždit zahradní bazén, respektive v něm ukrytá potvora. Ano, zní to poměrně bizarně a synopse by spíš lákala k natočení parodie či naprosté hororové šílenosti. Jenže první trailer se bere až proklatě vážně, má poměrně slibné obsazení a snaží se nalákat atmosférickou scénou z bazénu. Ta ovšem člověku husinu na těle dvakrát nevyvolá a i kvůli srandovnímu konceptu funguje tak 50:50. Tři hvězdičky s odřenýma ušima a bojím se, že tento horůrek nakonec opravdu bude víc směšný než děsivý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace