Hlavní obsah

Zděšení na kurtu. Slavnostní moment přerušil náhlý kolaps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavnostní ceremoniál přerušilo náhlé zděšení. Někdejší elitní australská tenistka Alicia Moliková se chystala na svůj projev na tiskové konferenci přímo na kurtech v Adelaide. Ale než se dostala ke slovu, zaskočila v úplně jiné roli.

Foto: Profimedia.cz

Alicia Moliková bude turnajovou ředitelkou v Adelaide.

Článek

Bývalá světová osmička a dvojnásobná grandslamová šampionka v deblu byla oficiálně představena jako nová ředitelka turnaje Adelaide International. 42letá Australanka poslouchala otázku od novináře a chystala se odpovědět, když v tom se ozvala za jejími zády tupá rána.

Moliková se otočila a ihned zjistila, že jedna z přítomných sběraček míčků zkolabovala. Bývalá tenistka, sama matka dvou dětí, se k dívce bez otálení rozběhla a zkušeně poskytla první pomoc, když dostala sběračku do pozice na boku a dávala jí podporu, dokud ji záchranáři neodvezli do nemocnice.

Moliková se ujímá nové funkce po dekádě strávené v roli fedcupové kapitánky.

„Tenis je součástí mojí DNA a mít nyní šanci být součástí prvotřídní světové události ve městě, kde jsem se narodila, je opravdu speciální,“ komentovala uvedení do nové role bývalá tenistka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články