Světlovlasý pohodář Shrek si získal srdce fanoušků. Není proto divu, že pohádkovou výhru v hodnotě deseti milionů korun si z vily Big Brothera odnesl domů právě on. Na rozdíl od řady jiných televizních celebrit, které se svým výdělkem nakládaly zodpovědně, a tak později neskončily nejlépe, byl David Šín prozíravější, a tak z odměny těží dodnes.

Jak ale přiznal pro server Extra.cz, zpočátku měl problém naučit se hospodařit pořádně. “Byl jsem mladý a na tak velké peníze jsem tehdy nebyl připravený. Také jsem rozpůjčoval hodně peněz. Největší jednorázová částka byla sedm set tisíc, pak třeba sto padesát, dvě stě tisíc… Nasčítá se to. Ti lidé mi to nikdy nevrátili. Než abych se tím trápil, hodil jsem to za radši hlavu. A přeju všem, co mi dluží, ať se mají dobře,” prozradil sympatický blonďák v upřímném rozhovoru.

Za osmnáct let se téměř nezměnil

Naštěstí byl dost duchapřítomný na to, aby si dostatečně velkou částku dal stranou, a tak se mu dnes žije dobře. Má vyřešené bydlení a může si dál plnit svoje sny. Jedním z nich bylo také to, stát se fitness trenérem. To se mu skutečně podařilo a v průběhu let se to projevilo také na jeho vzhledu. Znatelně mu přibylo svalů, a protože je na ně náležitě pyšný, nechal si je také vyzdobit mnoha kérkami. Jinak ale vypadá stále stejně a pořád má ve tváři onen dobrosrdečný kukuč.

V době pandemie koronaviru se jeho podnikání v oblasti fitness, které provozuje v Brně, pochopitelně dařilo znatelně hůř, naštěstí ale David Šín není z těch, kdo by se snadno vzdávali. “než bych doma fňukal, jak mi někdo ubližuje, s kamarády usilovně pracujeme na dalších věcech. Mám se vlastně skvěle proti jiným, kteří už bohužel mají velké problémy,“ sdělil tehdy redakci Extra.cz odhodlaně.

Po výhře v Big Brotheru se dal David Šín dohromady s Lenou Záhorskou, která nakonec v reality show skončila na čtvrtém místě. Zlé jazyky povídají, že ji ze své výhry sponzoroval a když peněz citelně ubylo, opadla také její láska. Podle dostupných informací spolu ale ti dva dodnes mají hezký vztah a Shrek již navíc měl najít štěstí s novou partnerkou.

Před třemi lety se nechal slyšet, že by si již dokázal představit založení rodiny. “Partnerce je pětatřicet a už vážně uvažujeme o dítěti. Je otázka, jestli už nebudu pohodlný, když jsem už dlouho zvyklý na jiný život, ale vlastně se už těším. Dům mám, tak teď ještě zplodit syna,” uvedl tehdy. Zda se mu tento sen nakonec splnil, ale bohužel nikdo neví, protože se David Šín snaží své soukromí před veřejností chránit.

“Dělám všechno pro to, abych se od všeho už distancoval. Kvůli rodině a klidu. Mám rád své soukromí, ale jak zjišťuji, asi se toho nezbavím,” vysvětlil redaktorovi serveru Expres.cz omluvně, že se na rozhovor nyní necítí.

Související články