Sylva vyděsí Frantu Kolmana. Odvážně si nechá osahat prsa

Sylvin odvážný první krok – ZOO (154)

Michal Novotný (44) zatím jako seriálový průvodce v zoologické zahradě na ženy moc štěstí neměl. Ačkoliv se Franta Kolman stylizuje do zkušeného lovce dam a nepsaného odborníka na něžné pohlaví, ve skutečnosti je to zdrženlivý dobrácký trouba. O to víc ho překvapí Sandra Nováková (41) coby Sylva Machyánová, když mu vezme ruku a položí si ji na ňadro. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Průvodce Franta Kolman v lásce stále tápe. Pokaždé si vybere buď zcela nedostupnou ženu, nebo ji brzy svým zdánlivým světoběžnictvím odradí. Zakoukaný už byl do mnoha kolegyň, aktuálně nadbíhá nové uklízečce Petře v podání Veroniky Žilkové. Jenže ta je ve skutečnosti jeho biologickou matkou, jak přiznala Kristýně. Společnými silami se proto snaží Frantovu pozornost zaměřit na některou jinou potenciální přítelkyni.

Tou by se měla stát ošetřovatelka Sylva Machyánová. Kristýna se tuto zdánlivě nesourodou dvojici vytrvale snaží dát dohromady. Každému z nich proto nakuká, že se tomu druhému líbí. Když se nic neděje, pošťouchne Sylvu k akci. „Prý bych měla udělat první krok,“ přizná Sylva ostýchavě Frantovi. Pak mu v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, vezme ruku a dotkne se s ní svého ňadra. „Co blbneš?“ vyděsí se Franta. „Můžeš si sáhnout, jestli chceš,“ nabízí mu trochu zaraženě Sylva. Jeho prudkou vystrašenou reakci totiž nečekala.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

„Já se tě bojím,“ koktá Franta a dobrovolně se vrhá do výběhu agresivního nosorožce. Ačkoliv se nedávno sám chystal nahý překvapit Kristýnu ve sprše, Sylvina přímočarost ho očividně absolutně vyvedla z míry. Svým překotným úprkem si nakonec jednak způsobí další kuriózní zranění, jednak ošetřovatelku pořádně naštve. Přestože se zdá, že Kristýnin plán absolutně nevyšel, možná ještě není vše ztraceno. Dobrácký průvodce se totiž v krizové chvíli zachová jako hrdina a pohotově zachrání jedno z dětí Sylvy. Získá si tím znovu její náklonnost?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.