ONLINE: Od 21:00 UEL proti Sheriffu Tiraspol

Slávisty čeká v Podněstří důležitý krok na cestě za postupem do jarní části Evropské ligy. Jakou sestavu zvolil pro odvetu trenérský štáb?

Výběr, který se v Praze zasloužil o drtivé vítězství 6:0, doznal oproti prvnímu duelu čtyř změn v základní sestavě. Tomáše Holeše nahradí ve stoperské trojici kapitán Jan Bořil, místo Conrada Wallema nastoupí v záloze Lukáš Provod a pozice útočníků bude patřit dvojici Václav Jurečka – Mick van Buren.

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Matěj Jurásek, Boluwatife Ogungbayi a dlouhodobě zraněný David Pech. Z preventivních důvodů neodcestovali s týmem do Tiraspolu Petr Ševčík a Tomáš Holeš.

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Provod, Oscar, Dumitrescu – Jurečka, van Buren

LAVIČKA: Kolář, Sirotník – Wallem, Tijani, Chytil, Hromada, Schranz, Vlček, Tomič

Zápas začíná ve 21:00 středoevropského času a v přímém přenosu ho odvysílá Sport 2!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici Sport 2, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

včera
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

včera
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

včera
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články