Barion Pixel

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Rozhovor s režisérem a tvůrcem úspěšného kanálu Goscha TV Igorem Chaunem

„Lítají i jedové šípy, ale člověk natrénuje,“ říká v rozhovoru Igor Chaun někdejší studentský vůdce z listopadu 89, režisér, dokumentarista a tvůrce úspěsného YouTube kanálu Goscha TV. Na sociálních sítích je aktivní přes deset let a výsměch a urážky kvůli svým názorům, které nekonvenují hlavnímu proudu, schytával už před dobou c.vidovou. Během nejtužší c.vidové cenzury na chvíli přišel o svůj kanál s více než 100.000 sledujícími a dehonestace jeho osoby zesílila. Nic z toho mu však nevzalo radost z tvorby a lásku k životu.

Právě o lásce k životu a tvorbě převážně je první část našeho rozhovoru, vedeného v uvolněném duchu a s upřímností, která je Igorovi, jenž sám sebe v nadsázce nazval „Amadeem YouTubu,“ vlastní. Duch současné doby nám pochopitelně nedal a dotkli jsme se i společenské situace. Jak Igor vnímá tuto dobu, lidi, život, Boha? Dozvíte se v rozhovoru, který vychází právě teď.

Informace o sdílení tohoto videa:

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky. V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.

Link ke stažení videa naleznete zde:

Link ke stažení z uložiště