"PROJEKT ODHALENÍ": POZADÍ UDÁLOSTÍ A SKRYTÉ SOUVISLOSTI (1)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

01.12.2023 Exkluzivně

Existuje až pozoruhodně velké množství relevantních písemných a obrazových historických pramenů, které dokládají, že fenomén UFO je znám již po mnoha staletí. Již před začátkem oficiálního letectví existovaly tajné společnosti, které se zabývaly stavbou létajících strojů pro cestování po světě. Otázkou je, co se s takovým tajným vývojem stalo na počátku 20. století. Když napřímíme pozornost tímto směrem, pak velmi rychle narazíme na problematiku "Tajných kosmických programů" a aktivity amerického UFO badatele a spisovatele Dr. Stevena Greera. V roce 1990 založil "Centrum pro studium mimozemské inteligence" (CSETI). Jeho organizace od té doby doplnila své archivy o několik tisíc potvrzených případů pozorování UFO a pozemních stop.

V roce 1993 Dr. Greer založil známější "Disclosure Project" (Projekt odhalení), který má umožnit americkým vládním a vojenským pracovníkům, aby své tajné poznatky o fenoménu UFO přiblížili veřejnosti. Týká se to nejen kontaktu s mimozemskou inteligencí, ale také výzkumu mimozemských technologií, například energetických a pohonných systémů. V květnu 2001 se pak v "Národním tiskovém klubu" ve Washingtonu D. C. konala slavná tisková konference "Projektu Disclosure", na níž asi 20 vysloužilých vládních informátorů porušilo před běžícími kamerami povinnost mlčenlivosti a odhalilo utajované informace o UFO. Tato konference byla přenášena přes internet a pozoruhodný přímý přenos tohoto pořadu sledovalo nespočet lidí po celém světě. Dr. Greer předem oznámil, že do této doby zná více než 400 svědků, kteří mají přímé zkušenosti a jsou ochotni vypovídat před americkým Kongresem o pozorování UFO a důkazech o existenci mimozemšťanů.

Dr. Steven Greer: Je známým osobností v oblasti UFO a mimozemského života. Její činnost a názory vyvolávají různé reakce, a to i mezi vědci a vědeckými komunitami. Zde jsou některé klíčové informace o Dr. Stevenu Greerovi:
Biografie: Dr. Steven Macon Greer se narodil 28. června 1955 v Charlotte, Severní Karolína, USA. Je lékaře

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly