ANKETA: Týmem listopadu je Poruba, zvolte hráče a trenéra měsíce

Hokej.cz zařadil do All-Star týmu za listopad Davida Honzíka, Filipa Hamana, Antonína Bořutu, Zdeňka Doležala, Vojtěcha Střondalu a Daniela Rákose. Fanouškovské hlasování o nejlepším hráči měsíce skončí v pondělí 4. prosince ve 12:00.

Tým měsíce – HC RT TORAX Poruba

Kredit zaslouží i Frýdek-Místek s Pardubicemi B, které se v listopadu hodně zvedly, ale... Poruba je jinde, má nakročeno k jednomu z nejlepších týmových výkonů prvoligové historie. Zápas co zápas ukazuje ohromnou vnitřní sílu: zvládá klíčové okamžiky, umí otáčet zápasy a hlavu si neláme ani s cestováním do Kravař. V listopadu vynulovala Vsetín i Litoměřice, sedm gólů pak nastřílela Jihlavě.

ANKETA: Hráč a trenér měsíce

Listopad 2023

1399 hlasů
1367 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

David HONZÍK (G, HC Dynamo Pardubice B)
Z šesti listopadových utkání dovedl do vítězného konce pět, pardubickému béčku pomohl i ke skalpu Vsetína. Proti Znojmu i Litoměřicím udržel čisté konto a celkově pochytal 95,29 % soupeřových střel. 

Filip HAMAN (O, HC Frýdek-Místek)
U nečekaného vzepětí odepisovaného Frýdku-Místku hraje jednu z klíčových rolí – je nejvytíženějším obráncem mužstva. V listopadu zapsal do statistik pět bodů (1+4), v kolonce +/- si pak polepšil hned o osm plusových bodů.

Antonín BOŘUTA (O, SK Horácká Slavia Třebíč)
Třebíči poslední kola vyšla, poskočila dokonce na čtvrtou příčku v tabulce. Bořuta v uplynulém měsíci zaujal sedmi body (2+5), pro Horáckou Slavii je vskutku nepostradatelný: nikdo v lize nemá vyšší ice time než on (24:47).

Zdeněk DOLEŽAL (Ú, LHK Jestřábi Prostějov)
Doležal se v listopadu vyšvihl na dělené první místo mezi ligovými střelci: v deseti zápasech nasázel osm branek, k tomu přidal tři asistence. Hattrickem zničil Kolín, dvěma trefami se pak podílel na skalpu vedoucí Poruby.

Vojtěch STŘONDALA (Ú, HC RT TORAX Poruba)
Devět zápasů, tři góly a osm asistencí. Šikula Střondala je letos k nezastavení: v kanadském bodování je druhý, mezi nahrávači první a současně vede ligovou statistiku +/-.

Daniel RÁKOS (Ú, HC Dynamo Pardubice B)
Kromě své tradiční hry plné osobních soubojů pomohl pardubickému béčku vydatně i v produktivitě: listopad zakončil s bilancí 3+5 (navíc rozsekl nájezdy se Sokolovem). Ani v jednom zápase neskončil v minusu, celkově měl v +/- parádní hodnotu +7.

Trenér měsíce

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc listopad jsme vybrali Martina Hrnčára (Frýdek-Místek), Tomáše Jirků (Pardubice B) a Jiřího Režnara (Poruba).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz