Dnes Pátek - obcasny-dest 14°C
Zítra Sobota - prehanky-dest 15°C
Pátek 31. 5. 2024
Svátek má Kamila
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Byznys

Kooperativa dominovala anketě Mastercard Pojišťovna roku

Výsledky již 22. ročníku prestižní ankety Banka roku vyhlásili pořadatelé včera na slavnostním večeru v Obecním domě. Kooperativa získala titul Mastercard Pojišťovna roku. Zároveň obsadila také první místa v kategoriích Pojišťovna bez bariér, Zodpovědná pojišťovna roku a Pojišťovna zákazníka. Pojišťovákem roku se pak stal Martin Diviš, generální ředitel pojišťovny Kooperativa.  

„Velmi mě těší, že jsme zvítězili mezi pojišťovnami, v oboru, který i v této složité době ukazuje svou sílu a stabilitu a dokazuje klientům, že se na svoji pojišťovnu mohou spolehnout. Poděkování, i toto ocenění, patří všem kolegyním a kolegům, kteří se na kvalitní péči o naše klienty podílejí. A mohu i za ně slíbit, že v této cestě budeme pokračovat,“ ujistil při přebírání ceny Martin Diviš, generální ředitel pojišťovny Kooperativa.

Mastercard Banka roku™ je nejprestižnější česká anketa pro finančních instituce, která má více než dvacetiletou tradici. Způsob udělení cen se stále inovuje, aby ještě lépe odpovídalo očekávání odborné i laické veřejnosti a přesněji mapovalo trendy na finančních trzích.

Cílem Banky roku je ocenit služby a produkty bank a pojišťoven, které působí v České republice. Oceňované subjekty se zaměřují jak na drobnou klientelu, tak také na klienty privátní a korporátní. Mezi lety 2002–2008 ocenění vyhlašovala společnost Fincentrum a.s. pod názvem Mastercard Banku roku, v letech 2009–2016 pak jako Fincentrum Banka roku. Od roku 2017 převzala ocenění Banka roku™ společnost BOY Awards a.s. (Bank Of the Year Awards), a to ve spolupráci se svými partnery, kdy je od roku 2021 titulárním partnerem opět společnost Mastercard.


Autor: Alo

Na veletrh Expo Real míří opět ve společné expozici Praha, Ostrava i Moravskoslezský kraj

27. května 2024 v 11:55

Prestižní developerský veletrh Expo Real se uskuteční ve dnech 7. až 9. října 2024 v německém Mnichově. Prezentují se na něm desítky tisíc účastníků z více jak 70 zemí světa, což jej řadí mezi světově nejvýznamnější investiční veletrhy. Ostrava, Moravskoslezský kraj a Praha se této prestižní a...

PVK: Zákaznický portál bude přístupný jen přes webovou aplikaci

23. května 2024 v 08:44

Podpora mobilní aplikace Moje Voda bude ukončena k 31. květnu letošního roku. Z podrobné analýzy dat totiž vyplynulo, že mobilní aplikace Moje Voda se již téměř nevyužívá.

Praha 15 získala dotaci z Operačního programu Jan Amos Komenský

21. května 2024 v 07:13

Praha 15 získala dotaci z Operačního programu Jan Amos Komenský na realizaci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území správního obvodu Praha 15 – MAP IV.

Nový cirkulární spot Sto•re v Holešovické tržnici představuje disrupci v nakupování

16. května 2024 ve 12:34

V nově otevřeném cirkulárním obchodě Sto•re je normální STOkrát REcyklovat. Podle jeho tří hlavních zakladatelek je přirozené nenakupovat pořád nové. Pražané tak mají možnost pořídit si kurátorovaný nábytek, opravenou elektroniku, nádobí, předměty běžné denní potřeby i zachráněné pokojové...

Další články
Nahoru