InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čtení se Zauzlínou

    pátek 24.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech

  • Petr Maurenc: Gladiátoři - výstava

    pátek 24.5 18:30 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Písek neměl svůj den! V sršním hnízdě úřadovalo Brno

PÍSEK – Po postupu v poháru čekalo písecké basketbalisty první prosincovou neděli další utkání nejvyšší soutěže. Podruhé za sebou poměřili síly s Basketem Brno. Celek kouče Jana Čecha na půdě soupeře dokázal uspět a nic jiného nechtěl připustit ani v sršním hnízdě. Jihočeši sice po první čtvrtině drželi pětibodový náskok, ale ve druhé části hosté zpřesnili střelbu a trestali písecké chyby. V 16. minutě se pak do vedení dostali hráči Brna a to už do přestávky, před kterou se ještě blýskl dalekonosnou parádou Petr Křivánek, nepustili. Ani po změně stran se domácím nedařilo, až v závěru třetí čtvrtiny se konečně nadechli a dokázali náskok Brna trochu stáhnout. Ještě v úvodu poslední desetiminutovky to vypadalo, že by Sršni mohli pomýšlet na nějaké zdramatizování, ale to soupeř už nepřipustil. Brno si pod taktovkou rozehrávače Viktora Půlpána a dvacetibodového Gregora Edwarda Lee náskok udrželo a odvezlo hodně důležité vítězství. Sršni doma prohráli podruhé za sebou a za týden se nepříznivou bilanci pokusí zlomit v zápase s Pardubicemi, ve kterém, jak řekl trenér Písku Jan Čech, půjde o všechno.

Sršni Photomate Písek - Basket Brno 70:87 (23:18, 41:47, 55:68)
Body Písku: M. Svoboda 24, Šlechta 10, Borovka 9, Novotný 9, Skalička 8, Sýkora 7, Šimonek 2, Fait 1
Body Brna: Lee 20, Půlpán 14, Zdanavičius 14, Šiška 12, Brown-Soares 12, Křivánek 9, Musil 3, Svoboda 3

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace