InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Davide Mattioli a Raego už brzy rozzáří dětské vánoční odpoledne

   Autor: JcTED.cz - TV

    Autor: JcTED.cz - TV

AKTUALIZOVÁNO - 6.12.2023 08:59

TÁBOR – V našem táborském studiu jsme zpovídali moderátora Michala Doudu, který pořádá a moderuje charitativní koncert v Táboře. Pozvání přijal také italský zpěvák Davide Mattioli, který tam bude hostem a už dlouho žije v Čechách. V Itálii účinkoval s takovými hvězdami jako Amedeo Minghi, Ricchi e Poveri nebo Drupi. U nás ho známe především z uskupení DaMiChi, tedy Davide, Chiara a Michal David. Trojice vystupovala od roku 2003 s coververzemi italských hitů, bořila hitparády a kralovala v prodeji desek.

V družném hovoru jsme si povídali nejen o italštině, hitech skupiny DaMiChi, ženách, dětech nebo vaření. Ale hlavně o charitativním odpoledni pro děti, které se uskuteční 16. prosince od 13 hodin ve spolkovém sále Střelnice v Táboře.

Premiéru rozhovoru na webu odvysíláme ve středu 6. prosince v 9 hodin. Tak ji nepropásněte! A nezapomeňte si zakliknout tlačítko odebírat. Chystáme pro vás další unikátní rozhovory s osobnostmi nejen hudebního nebe. Brzy pro vás budeme mít opravdovou lahůdku! Máte se na co těšit.

-mn-

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace