Edova nová přítelkyně je zřejmě dealerka drog. Márty ji ihned začne podezřívat

Dealerka drog – ZOO (155)

Vojtěch Vovesný (17) je jako Ed zamilovaný až po uši. V oblíbeném seriálu se zakoukal do Ivany v podání Justýny Drábkové (17) a má jí plnou hlavu. Jenže jeho nová láska asi nebude takové neviňátko, jak se může zdát. Filip Kaňkovský (38) řeší coby kriminalista Břéťa distribuci drog v zoologické zahradě a Márty v podání Martina Preisse (50) začne ihned podezírat Edovu novou holku. Mýlí se, nebo ne? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Mladší bratr úspěšné ošetřovatelky přijde svou přítelkyni představit Sid do zázemí zoologické zahrady. „Ahoj, já jsem Ivana. Máš skvělýho bráchu,“ podává jí ruku půvabná dlouhovlasá brunetka v podání okouzlující Justýny Drábkové. „Pracuju na seminárce do školy, takže tady v safari dělám takový menší projekt. Připravuju sérii plakátů na propagaci ochrany přírody,“ vysvětluje Ivana důvod své přítomnosti.

Když ale přivezou krmení pro žirafy a všichni se odeberou ho vyzvednout, studentka využije jejich nepřítomnosti a schová v jedné dóze podezřelý balíček. V ten samý moment navštíví ředitelku a ostatní z vedení policista Břéťa. „Přišel jsem vám oznámit, že jsme na základě zjišťování jiné kriminální činnosti odhalili, že se tady distribuují drogy,“ zaskočí je v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Je tady někdo, za kým zájemce o drogu přijde, předá mu peníze a on mu dá informace o tom, kde se droga nachází,“ popisuje Břéťa promyšlený systém distribuce drog, na nějž se můžete aktuálně podívat exkluzivně na prima+ v seriálu Banáni.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Netrvá dlouho a nápadník Alice, na něhož už tajné schůzky s mámou Sid praskly, začne mít tip na možného pachatele. V centru Mártyho zájmu je právě Ivana. „Balancuju na tenkém ledě. Je to holka Alicina mazlíčka,“ svěřuje se kamarádovi Haďákovi se svými obavami. Moc dobře si pamatuje, jak Sabina Laurinová coby Edova máma šílela strachy, když ho napadli výrostci a způsobili mu lehké zranění. Přesto mu instinkt říká, že něco není v pořádku. „Mohla by to být ona. Byli za ní dva kluci, kteří si koupili kresbu zvířete. Mohly tam být napsané kódy k vyzvednutí nějakého fetu,“ myslí si Márty. Podaří se mu nakonec s Adamovou pomocí Ivanu usvědčit? Nebo se plete a je to vše jen shoda náhod?

Justýna Drábková o nové roli v seriálu ZOO

Tak či tak, Ivana rozhodně není žádná milá princezna. I když se o tom snaží všechny přesvědčit. „Umí být milá, ale myslím si, že s tím příběhem dost zamává. Je divoká a řekla bych, že i dost divná. Je to trošku psycho holka,“ popisuje svoji úlohu Justýna Drábková. Její Ivana teď bude rodině Novotných hodně ztrpčovat život. „Líbí se mi to, ale je to těžké. Není to žádná lehká role. Je tak jiná než já! Má svůj cíl a jde si za ním. A k tomu potřebuje právě Eda,“ odtajňuje rysy seriálové postavy Drábková.

Čtěte také: Sid se dozví o schůzkách Alice a Mártyho. Je strašně na ženský, varuje maminku

Justýna tak nejvíc času na place tráví s Vojtou Vovesným a nemůže si ho vynachválit. „S Vojtou hraji skoro pořád a je to moc fajn. Je skvělý, rozumíme si. Všichni jsou tady hodní a pomáhají mi.“ Stejně tak to má začínají herečka i doma. „Když mi přišla nabídka na ZOO, tak jsem to doma oznámila, že budu točit, a nikdo mi to nezakazoval,“ vypráví Justýna, jak se na novou práci tvářila její matka Jana Bernášková.

„Jsem strašně zvědavá, co na Ivanu řeknou lidi. Jak jim bude ta role sympatická, jestli jim bude připadat zajímavá. Není to žádná tuctovka, je hodně jiná, tak uvidíme,“ dodává se zvědavostí v hlase seriálová Ivana.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.