FOTOGALERIE: Zimní Masters of Rock nezastavila ani nepřízeň počasí

Foto: Otakar Hofr
ZLÍN - Tuto sobotu se odehrál festival Zimní Masters of Rock. Navzdory hustému sněžení a uzavřené dálnici D1, která zkomplikovala příjezd některým kapelám i hostům, se festival nezastavil a odstartoval s mírným zpožděním ve 12:15. Neplánované změny v programu však nezmenšily nadšení fanoušků.

Bohužel, nepřízeň počasí zabránila vystoupení kapel SKARLETT RIOT a PHANTOM ELITE. Také moderátor Standa Rubáš z rádia Beat uvízl na cestě, ale jeho úlohu zdatně zastoupil Pepa Michálek z Forrest Jump. Nedorazila ani kapela PHENOMY, její místo s vervou zaujala lokální metal-core skupina NEWSPEAK z Valmezu.

Festival nabídl pestrou paletu hudebních žánrů a stylů. Mezi vrcholy patřilo vystoupení all-star kapely THE DEAD DAISIES, která oslavila desetileté působení na scéně. Dalšími hvězdami byli industrial-death-glam rockeři DEATHSTARS, symfonický metal v podání XANDRIE, tajemná sci-fi-gothic skupina PRIEST, mladí němečtí metalisté ENEMY INSIDE a další.

Závěr festivalu patřil bratrům Cavalera v rámci jejich projektu „Morbid Devastation“. Tato unikátní show přenesla návštěvníky zpět do začátků legendární kapely Sepultura, přičemž naživo zazněly ikonické desky „MORBID VISIONS & BESTIAL DEVASTATION“.

Přestože sněhové překážky zkomplikovaly plány, hudba a vášeň k ní se ukázaly být silnější než jakékoli počasí.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x