Honor oslavuje hrdiny Vánoc

Reklama

Vánoční poselství v podání klipu Honoru hovoří o ocenění opomíjených hrdinů. I vy máte možnost se podělit o své osobní hrdiny!

Honor spouští kampaň ohledně hrdinů kolem nás, navíc právě oni mohou získat telefon. Více info najdete na webu Honoru.

Martin Pipek, Marketingový manažer značky HONOR pro Českou republiku a Slovensko: „Tato kampaň je příležitostí pro nás všechny, abychom ocenili hrdiny mezi námi, kteří nám pomáhají prožít bezstarostné svátky. Připojte se ke značce HONOR a oslavte s námi jejich laskavost a šlechetnost. My ve společnosti HONOR jsme přesvědčeni o tom, že je důležité šířit kolem sebe laskavost, a proto touto kampaní chceme všechny vyzvat, aby se k nám přidali a vzdali hold svým hrdinům.“

Jak to funguje? 

Abyste se mohli zapojit, sledujte profil HONOR na Facebooku nebo Instagramu. Na oficiálním účtu HONOR na sociálních sítích vyhledejte post o opomíjených hrdinech. V komentářích označte svého osobního „nedoceněného hrdinu“.

Podělte se o svůj příběh: Napište pár řádků o tom, proč je tento člověk vaším osobním opomíjeným hrdinou, a zdůrazněte jeho přínos během Vánoc.

NEBO

Zmiňte HONOR na svém osobním účtu, sdílejte fotku svého opomíjeného hrdiny na svém účtu na sociálních sítích. Použijte v příspěvku tyto hashtagy: #HONORtobewithYou a #MyUnsungHero

Povězte jejich příběh. Popište, proč je tato osoba vaším osobním nedoceněným hrdinou, a podělte se o pozitivní dopad, který má na vás nebo vaše okolí.

Reklama