Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár lety by si zřejmě samotná Pamela Anderson (56) nedovedla ani představit, že by se mezi lidmi ukázala nenalíčená. Dnes vyráží bez make-upu dokonce i na akce, kam se naopak i dámy, které běžně šminkám neholdují, nechávají zkrášlit od profesionálů. Bývalá Playmate a milovnice všeho vyzývavého změnila od základů životní filozofii a na slavnostní večer udílení British Fashion Awards se do londýnské Royal Albert Hall dostavila nejen nenalíčená, ale navíc v elegantním obleku.

Pam je zřejmě jedna z mála celebrit, na nichž jsme si až donedávna pánský styl skoro ani nedokázali představit. Přitom v krémovém kalhotovém kostýmku od Stelly McCartney vypadala senzačně.

Slavná seriálová záchranářka, která na plakátech visela v pokojíčcích chlapců stejně jako v posilovnách velkých chlapů, byla zkrátka svého času vzorem ženskosti a smyslnosti. Pam ovšem loni začala ubírat na intenzitě líčení a letos mu dala vale úplně.

Když se stále častěji setkávala s dotazy, proč se k takové změně uchýlila, rozhodla se jednou pro vždy objasnit své stanovisko.

V roce 2019 podlehla rakovině prsu její vizážistka a dobrá kamarádka Alexis Vogel, což prý změnilo její pohled na vzhled a krásu. „Byla nejlepší. A od té doby, jako bych cítila, že bez Alexis je pro mě lepší nenosit make-up. Myslím, že když stárneme, všichni začneme vypadat trochu legračně. A při pohledu do zrcadla se tak trochu směju sama sobě a říkám si: ‚Wow, to jako fakt? Co se to se mnou děje?‘“ přiznala Pam s s tím, že chodit nenalíčená je ale zároveň osvobozující, zábavné a trochu rebelské, protože dělá pravý opak toho, co všichni ostatní…

Reklama

Další články

Načítám