Andrea Pomeje po svatbě: Kalkul s Jirkovým jménem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Andrea Pomeje po svatbě: Kalkul s Jirkovým jménem

Andrea Pomeje si nechá příjmení po Jiřím
Andrea Pomeje si nechá příjmení po Jiřím (David Kundrát )

Už brzy uplyne pět let od odchodu herce a dabéra Jiřího Pomeje, bývalého manžela jedné z našich nejkrásnějších dýdžejek Andrey. Ačkoli její srdce už dávno patří příteli Petrovi Plačkovi (43), příjmení po Jiřím si nechá - dokonce i po svatbě. 

Andrea je po boku partnera Petra velmi šťastná. Není proto překvapením, že když přišla žádost o ruku, kývla bez váhání. Termín veselky pár neoznámil, Andrea však překvapila svým přáním ponechat si příjmení. 

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed!

Video se připravuje ...

„Já jsem na to jméno pyšná. Přemýšlela jsem o tom, samozřejmě. A kdyby mi Péťa řekl, že si přeje, abych měla pouze jeho příjmení, tak bych to udělala. Ale on sám si myslí, že jméno Pomeje je značka. A i když jsem si s tím jménem nabalila na sebe určité předsudky a to jméno bývá spojováno s nějakou kontroverzní minulostí, tak si myslím, že teď už to takhle nikdo nevnímá. Já si toho vážím, že já i dcera Anička máme Jirkovo příjmení,“ vysvětlila svůj postoj pro iDnes.cz budoucí nevěsta.

A přijde po svatbě pokračování? „Já bych si miminko přála, s Péťou bychom dítě chtěli. Otázka je kdy. Samozřejmě si moc dobře pamatuji, co to obnášelo, když byla Anička malinká. Vím, že to je práce na plný úvazek. Hrozně bych si chtěla užít dětství toho mimča, protože s Aničkou jsem úplně neměla tu možnost. Mám to zpětně jako v mlze, přišlo hodně problémů kolem Jirky a začínala jsem dělat DJing, když byl dceři rok. Bylo to náročné. Takže teď bych si to chtěla užít,“ odhalila Andrea svoje plány do budoucna. 

Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
7. 12. 2023 • 08:50

zuzakirsch
7. 12. 2023 • 01:50

Andrea byla Šťastná před svatbou, po svatbě se z ní stala Pomeje. Pomejeho první a druhá manželka, Kuklová a Bartošová byly šťastné jen před svatbou. Opravdu značka.

Martin Kos
7. 12. 2023 • 01:35

Je to mrcha, jasně , že je jméno Pomeje značka!!! Vždyť z toho ona žije!!! Ať jde do ***e a je Plačková!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.