Honza leze hostitelce Báře do šuplíku v ložnici. Expartner ji porovnává s manželkou

Šuplík - Prostřeno! S28 (73)

Středeční soutěž amatérských kuchařů se odehraje pod taktovkou hostitelky Báry. Animátorka žije hezkém v bytě na Vinohradech a některým soutěžícím se ani nebude chtít odjet domů. Co pánové najdou v šuplíku při šmejdění a proč bude zábava zdlouhavá, ale skvělá?

Speciální souboj o nejlepší menu s umělci pokračuje ve středu u jediné ženy u stolu. Účastí v soutěži Bára Anna Stejskalová překvapila pondělního hostitele Martina, který se z ní celý rozklepal. Před lety totiž spolu chodili a Martina teď zajímá, jak Bára žije a jaký se z ní stal člověk. Pamatuje si totiž jen její dětský pokojíček. Bára o soukromí mluvit nechce. Žije sama, se psem a pokojovými kytkami, tolik hostů má v bytě poprvé. Její menu odkazuje na školní jídelnu. Bude chleba s máslem, rajská polévka, filé a zmrzlina. K tomu pak připraví pár chuťovek mimo menu, například popcorn nebo řepovou pomazánku. Miroslav se netěší na rybu. Vyhýbá se rybám od té doby, co mu zaskočila kost. Ostatní chválí kreativitu.

Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách, i ve středu bude u stolu o jednoho hosta víc. Tatéři Jirka a Honza přijdou opět spolu. Dostanou drink na přivítanou, kupovaný chléb a máslo, které Bára utřela s pepřem. Všichni se shodnou, že jim předkrm připomíná dětství. Pro Honzu je zklamání, že hostitelka chleba neupekla. Nebyl by to Martin, aby opět nevzpomněl na svou ženu. Zřejmě aby nežárlila, zdůrazní, že Olga peče chleba domácí a mnohem lepší, než servírovala jeho ex. V pondělí se mu z bývalé lásky rozklepaly ruce, dnes si zřejmě musí napravit reputaci. Bářina verze rajčatové polévky ostatní vyděsí. Růžová voda s jedním rajčátkem uprostřed talíře podle hostitelky chutná jako rajčatová duše. Roman si do talíře přidá popcorn a ostatní jej budou následovat. Polévka totiž údajně chutná jako voda z rajčatového salátu.

Podívejte se na video, ve kterém hosté trpělivě pracují, aby natočili film:

Jirkovi se nechce domů, rád by přespal

Dietní pokrm vystřídá smažená ryba s hranolky. Miroslav maso úplně rozpitvá kvůli kostem, ostatním vadí dva smažené prvky na talíři. Bára podává ke každému jídlu jiný druh piva, což někomu vyhovuje, někdo to příliš neocení. Šmejdění bude pro soutěžící zážitek. V ložnici najdou zmrzlinovač, který tam Bára přesunula kvůli hluku. Pánové si budou myslet, že je to fritéza nebo zvlhčovač vzduchu. „Tak co, jdeme na ty šuplíky už?“ ptá se Honza. Když je sem hostitelka v rámci Prostřeno! pustila, má dle svého názoru právo šmejdit, kde chce. „Já lidem do šuplíku nepolezu,“ drží se zpátky Martin. Honza zásuvku otevře a se smíchem ji rychle zavře s tím, že tam se šmejdit asi nemělo. „Co tam bylo? Robertek?“ vyzvídá Roman, Martin se odvrátí s tím, že nemá brýle. Na obsah šuplíku se podívejte ve videu v úvodu článku.

Večer bude končit zábavou, která bude povedenější, než si Bára představovala. Ukáže jim totiž něco ze své profese. Každý si vybere svoji loutku, kterou záběr po záběru ručně rozpohybuje. Vznikne tak krátká animace. Hostitelka čekala, že to ostatní nebude bavit, ale opak je pravdou. Jirka bude litovat, že musí jet domů do Plzně a bude vtipkovat, že jim Bára mohla nabídnout ubytování. Jak nakonec dopadne hodnocení večera? Nezapomeňte hlasovat i vy.

V pondělí hosté ochutnali neobvyklý pokrm plov. Vzpomenete si, na čem si pochutnali? Správnou odpověď najdete ZDE.

Co je to plov?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření vztahy Prostřeno! umělci speciál prima+ Miroslav Bárta Martin Čumpelík Bára Anna Stejskalová Roman Řehák Jan Nešťák Jiří Pacl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.