Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou dávku pozornosti fotografů i všech přítomných si během pondělního galavečera pořádaného v Royal Albert Hall nepochybně ukrojila pro sebe modelka Amelia Gray Hamlin. Na udílení cen British Fashion Awards za letošní rok se do Londýna sjela řada celebrit, ale právě dvaadvacetiletá brunetka zvolila nejspíš ty nejodvážnější šaty ze všech přítomných dam…

Dcera hereckých manželů Lisy Rinny (seriály Melrose Place nebo Tak jde čas) a Harryho Hamlina (Souboj Titánů) má všechny atributy vhodné do světa modelingu, kde se v posledních letech uplatňuje jako jedna z nejvýraznějších tváří.

Rodilá Kaliforňanka s výškou 177 centimetrů, která už jako malá holka toužila po kariéře modelky, když s oblibou sledovala ikonické topmodelky z devadesátek, zřejmě tušila, že tentokrát se to bez kalhotek neobejde – a udělala dobře…

K četné medializaci Amelia způsob odívání využívá čím dál častěji. Stejně jako její starší sestra Delilah se rozhodně nezdráhá obléknout si modely s minimem látky či průsvitné materiály bez spodního prádla. Tentokrát sice vsadila především na rafinovanost, ale vzhledem k tomu, že dva pruhy látky zepředu a zezadu spojovaly pouze dva tenké pásky v pase, riziko ‚nechtěného‘ odhalení bylo zřejmě až příliš velké i na ni.

Reklama

Další články

Načítám