Když si Jindřicha Hovorku, kterému tehdy bylo jen 21 let, diváci do vily VyVolených zvolili, upoutal na první pohled, a to z několika důvodů. Prvním z nich byl jeho specifický vzhled, zejména pak účes, který sestával především z neupravených divokých dredů. Druhým byla jeho vysportovaná figura, Jindra se totiž věnoval řadě disciplín již od dětství.

Přestože tehdy vypadal poměrně nevinně, měl za sebou oplétačky se zákonem. V dospívání dostal dokonce devítiměsíční podmínku s odkladem na jeden rok. Důvodem byla klukovina, která se mu pořádně vymkla z rukou. Nešťastnou náhodou si totiž rozbil nové kolo a s kamarády se rozhodl vyřešit situaci tím, že ukradnou jiné kolo, ze kterého měli v plánu použít náhradní díly na opravu. Později měli špatné svědomí, a tak chtěli ukradený bicykl vrátit. U toho ovšem byli přistiženi a tak jejich přešlap nezůstal bez odezvy v podobě trestu, jak později pro média prozradila jeho maminka Mária Hovorková.

Do bazénu na Adama

Ve vile překvapil Jindra Hovorka už první večer, kdy neváhal shodit oblečení a bez okolků se vrhl do bazénu v rouše Adamově. Později se spřátelil s Vladkem Dobrovodským, který nakonec v legendární reality show zvítězil a spolu tvořili nerozlučnou dvojku, která diváky dokázala skutečně pobavit.

“Pořád je to lepší, než kdyby tady chodil po hospodách. Ať vidí, jaký může být život,” pochybovala o jeho účasti tehdy jeho maminka, jak se před lety svěřila serveru iDnes. Jak se ale později ukázalo, VyVolení Jindru příliš nepoznamenali. Jeho hvězda zhasla poměrně rychle a on se brzy opět dostal mezi anonymní občany.

Po letech se ale ukázal na televizní obrazovce znovu, a to před čtyřmi lety. Na první pohled přitom bylo zřejmé, že se jeho vzhled poměrně dost proměnil. Svalů přibylo a veselý účastník reality show celkově získal na mužnosti. Dredy jsou ty tam a místo toho jeho hlavu zdobí kudrnaté vrabčí hnízdo. Šibalský úsměv od ucha k uchu mu ale zůstal.

Na obrazovku se před pár lety vrátil

Do vysílání se ale nedostal proto, že by se sám rozhodl o sobě dát vědět. Prsty v tom měla jeho manželka Jaroslava, se kterou má Jindřich dvě děti. Ta se totiž rozhodla přihlásit se do pořadu Prostřeno, kde ukázala svůj kulinářský um. Její muž jí pochopitelně dělal podporu a v pořadu se tak mihl po jejím boku, přestože tentokrát to nebyl on, kdo byl hvězdou večera.

Od té doby se po něm ovšem opět slehla zem. Momentálně by se měl věnovat občanskému zaměstnání a zkušenost ve VyVolených vnímá jako zajímavý zážitek, ale ne něco, na čem by chtěl stavět svou kariéru.

Související články