Třetí řadu SuperStar doslova ovládl. Zvlášť mladé dívky byly z jeho modrých očí, nevinného pohledu a světlé hřívy celé pryč. Měl našlápnuto na skvělou kariéru, nicméně po čase se ukázalo, že prosadit se v drsném světě showbyznysu není jen tak a vyžaduje to poměrně ostré lokty. Zbyněk Drda nakonec na hudebním poli neuspěl, a tak se po čase stáhl do ústraní.

V době covidové pandemie začalo být jasné, že pokud se chce dobře uživit, bude si muset vybrat jinou profesi. Protože měl k uměleckému světu vždy blízko, volba nakonec padla na produkci. Pod taktovkou Zbyňka Drdy tak nyní vznikají nejen kulturní eventy, ale také koncerty a festivaly. Další příjmy mu také přináší pronájem pražského bytu, který předtím zrekonstruoval.

Z chlapce se stal muž

Jak ale s úsměvem vždy říká, zpěv i nadále patří mezi jeho velké koníčky, přestože ho osud nakonec zavedl na trochu jinou cestu. Co se nezměnilo, je jeho skromnost a dobrosrdečné vystupování. Na pohled ovšem Zbyněk Drda vypadá zcela jinak.

Vlasů mu znatelně ubylo, zato mu naopak přibyly vousy. Dnes nosí bývalý zpěvák retro brýle a obléká se jako typický městský hipster. V obličeji již dávno nevypadá jako andělíček, ale získal mužné a výrazně ostřejší rysy.

Pokud jde o vzpomínky na SuperStar, vidí svou účast i po letech pozitivně. “Byla to dobrá škola a určitě nám to všem pomohlo. Byli jsme mladí a všichni nás znali. Když chce někdo začít s hudbou, SuperStar je určitě skvělá možnost, jak se odrazit. Ale pak také záleží na tom, co bude dál po soutěži, jak na sobě člověk bude pracovat, protože na to ho nikdo nepřipraví,” přiznal pro server ŽivotvČesku.cz.

Nyní žije poklidným životem za Prahou a k vytouženému štěstí mu dnes chybí již jen najít ženu, se kterou by mohl založit rodinu. “Děti miluji, vlastní bohužel ještě nemám, ale synovec je naše rodinné zlatíčko a kdykoliv to jde, jsem s ním. Snad najdu tu pravou i já a budu mít i své vlastní děti. Na to se opravdu těším,” prozradil sympatický produkční.

V poslední době se kromě produkce a rekreačnímu zpěvu věnuje také tvorbě obrazů. Ty obvykle vystavuje během svých koncertů v malých pražských podnicích. Naposledy uspořádal svůj recitál k příležitosti oslavy narozenin.

Související články