Dělník měl brutálně ubodat známého přímo na pokoji ubytovny v Ústí. Soud muže poslal do vazby

Okresní soud v Ústí nad Labem poslal v pátek do vazby 38letého dělníka, který je obviněný z říjnové vraždy muže v Ústí nad Labem.

Policisté převezli do Česka dělníka podezřelého z brutální vraždy v Ústí nad Labem

Okresní soud v Ústí nad Labem poslal v pátek do vazby 38letého dělníka, který je obviněný z říjnové vraždy muže v Ústí nad Labem.

„Podal jsem návrh na vzetí obviněného do vazby z důvodné obavy, že uprchne nebo se bude skrývat a z obavy, že bude opakovat trestnou činnost. Soud mému návrhu vyhověl,“ potvrdil státní zástupce Vladimír Jan.

ČTĚTE TAKÉ: Za brutální útok na seniorku v Chebu hrozí muži 10 let. Je to cizinec, jeho národnost je známá

Zavražděného muže objevili kriminalisté 17. října na ubytovně v městské části Střekov. Pachatel ho podle informací Krimi zpráv brutálně ubodal nožem přímo na pokoji a po vraždě uprchl do zahraničí. Rozjela se rozsáhlá pátrací akce. V tu chvíli ho už detektivové obvinili z vraždy a soud na základě návrhu státního zástupce na něj vydal evropský zatýkací rozkaz.

Obviněný muž měl ale v Německu způsobit dopravní nehodu, kvůli které ho tamní policie zadržela už druhý den po vraždě. Českým kolegům ho tuto středu předala na hranicích v Petrovicích na Ústecku.

Za vraždu mu v případě prokázání viny hrozí až 18 let vězení.

Tagy: