InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Motosport Chýnov bilancoval uplynulou sezonu. Promluvil i juniorský mistr republiky

Výroční schůze Motosportu Chýnov. , Autor: Josef Janda

Výroční schůze Motosportu Chýnov.     Autor: Josef Janda

CHÝNOV - Sál chýnovského kulturního domu hostil v pátek 8. prosince tradiční výroční schůzi Motosportu Chýnov. Předseda organizace Evžen Zadražil zmínil největší úspěchy oddílu v roce 2023, členům klubu připomněl situaci ohledně financování motoristického sportu a přidal další aktuality a zajímavosti. Na závěr nezapomněl ani nastínit plány pro novou sezonu 2024. Během večera promluvili i chýnovští jezdci, kteří zavzpomínali na největší úspěchy i nejhezčí zážitky uplynulé sezony. Členové oddílu si užili občerstvení, dostali drobné dárky a nechyběly ani lahve meruňkovice. Do Chýnova zavítal také letošní juniorský mistr České republiky Oskar Walter, který dorazil i s rodiči z německého Saska. Osmiletý šampion podepisoval fanouškům i svůj mistrovský plakát.

 

Na stránkách Týdeníku Táborsko si v následujících vydáních přečtete podrobnosti k uplynulé sezoně Motosportu Chýnov a chybět nebudou ani rozhovory s úspěšnými jezdci.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace