Na minutku

Tři mušketýři: Milady - Návrat slavné pohádky s novým zápletkovým twistem

Tři mušketýři Milady, film,  Vincent Cassel a Eva Green, magazín KULT* Brno
Film

Fanoušci klasické pohádky Tři mušketýři se mohou těšit na nový film s názvem Tři mušketýři: Milady. Tento poutavý dobrodružný snímek znovu přináší svět statečných mušketýrů, ale s nečekaným zvratem v podobě podmanivé postavy Milady.

Režisér Martin Bourboulon se odhodlal oživit pohádkovou klasiku v moderním hávu. Příběh nás zavádí do středověké Francie, kde se neohrožený mladý d'Artagnan spojí s legendárními mušketýry Athosem, Porthosem a Aramisem. Společně musí čelit novému nebezpečí, které představuje tajemná a lstivá Milady.

Také čtěte
Tři mušketýři: D'Artagnan,  François Civil, Vincent Casse, film, recenze, magazín KULT* Brno
Kdo by neznal slavné Tři mušketýry, kteří byli vlastně čtyři. Jejich nesčetná dobrodružství s nimi...

V nadcházejícím dobrodružství Tři mušketýři: Milady excelují hvězdní herci. Vincent Cassel a Eva Green přinášejí své výjimečné herecké dovednosti do hry, čímž filmu dodávají nejen kvalitu, ale i jedinečný punc. Eva Green v nevyzpytatelné roli Milady de Winter ukazuje svou schopnost ztvárnit komplexní postavy, zatímco Vincent Cassel vytváří věrohodného a tajemného protivníka.

Tři mušketýři: Milady slibuje kombinaci klasického dobrodružství, romantiky a nečekaných zvratů. Film láká nejen milovníky pohádek, ale také ty, kteří ocení svěží pohled na známý příběh s novým přesahem. Podívejte se na moderní zpracování klasického příběhu, kde se dobrodružství a romantika spojují s neočekávanými intrikami. S Třemi mušketýry: Milady se chystáte na napínavý filmový zážitek, který vás vtáhne do světa statečných hrdinů a nečekaných zvratů.

Tři mušketýři Milady, film,  Vincent Cassel a Eva Green, magazín KULT* Brno

Tři mušketýři: Milady

Režie: Martin Bourboulon
Předloha: Alexandre Dumas st. 
Scénář: Matthieu Delaporte, Alexandre de La Patellière
Hrají: Eva Green, Vincent Cassel, Vicky Krieps, Louis Garrel, François Civi
V kinech od 14. 12. 2023