Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. prosince 2023 12:04
Čas čtení 0:43
Adéla Ježková

Kdo je tajemný muž, se kterým randí hvězda Hry o trůny Sophie Turner?

Kdo je tajemný muž, se kterým randí hvězda Hry o trůny Sophie Turner?
Zdroj: HBO
NEWS CELEBRITY SOPHIE TURNER
Uložit Uložené

V pátek byla herečka Sophie Turner podle zahraničních médií opět spatřena s Peregrinem Pearsonem. O koho jde?

Podle Elle je to již podruhé, co byla sedmadvacetiletá Sophie Turner, známá zejména pro svou roli Sansy Stark ve Hře o trůny, viděna s tímto mužem v zamilovaném objetí. Poprvé byli společně vyfotografováni na konci října v Paříži.

Doporučeno
Timothée Chalamet je novou definicí hollywoodské hvězdy. Hercem se stal, když viděl Ledgerova temného Jokera Timothée Chalamet je novou definicí hollywoodské hvězdy. Hercem se stal, když viděl Ledgerova temného Jokera 10. prosince 2023 6:00

Na fotografiích, které sdílel server Page Six, se dvojice drží za ruce a líbá po pozdním obědě v západním Londýně. Kdo onen šťastlivec je?

Ve vztahu se šlechticem

Peregrin Pearson je šlechtic, konkrétně dědic čtvrtého vikomta Cowdraye v hrabství Sussex (vikomt je britský šlechtický titul, pozn. red.). Jeho oficiální celé jméno zní Hon Peregrine John Dickinson Pearson, nechá si však prostě říkat Perry. 

Vystudoval obchod, management a marketing na University of West London, což je odvětví, kterému se věnuje dodnes. Peregrinova rodina má údajně majetek v hodnotě přes 270 milionů dolarů (v přepočtu přes 6 miliard korun) a rozsáhlé portfolio nemovitostí. 

Doporučeno
Angelina Jolie naznačila, že končí s herectvím a stěhuje se do Asie. Její důvod tě překvapí Angelina Jolie naznačila, že končí s herectvím a stěhuje se do Asie. Její důvod tě překvapí 6. prosince 2023 17:51

V minulosti Pearson randil třeba s kmotřenkou krále Karla III., řecko-dánskou princeznou Marií-Olympií. Turner se nedávno rozešla s manželem Joem Jonasem, s nímž má dvě dcery.

Domů
Sdílet
Diskuse