Adrenalinem nabití Transformers: Probuzení monster budou k dispozici od 15. prosince exkluzivně na SkyShowtime

Celosvětové dobrodružství odehrávající se v 90. letech režíroval Steven Caple Jr. a v hlavních rolích se představí Anthony Ramos a Dominique Fishback

Ilustrační materiály ke stažení ZDE

Trailer ke shlédnutí ZDE

Transformers: Probuzení monster, sedmý díl úspěšné franšízy, je epický akční dobrodružný film založený na ikonických akčních figurkách Transformers™ od společnosti Hasbro. K dispozici bude od 15. prosince exkluzivně na SkyShowtime.

Nejnovější kapitola se vrací nabitá akcí a vizuálními efekty, které uchvátily fanoušky po celém světě. Spolu s Autoboty se diváci vydají na dobrodružnou cestu po světě v 90. letech a představí se zcela nová frakce Transformerů – Maximálové, kteří se k nim připojí jako spojenci ve stávající bitvě o planetu Zemi. 

Ve filmu hrají Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez a Tobe Nwigwe, a zazní v něm hvězdné hlasy včetně Petra Cullena, Rona Perlmana, Petra Dinklagea, Michelle Yeoh, Lizy Koshy, Johna DiMaggia, Davida Sobolova, Michaela Jaé Rodrigueze, Petea Davidsona, Colmana Dominga, Crista Fernándeze a Tongayi Chirisa.

Transformers: Probuzení monster režíroval Steven Caple Jr., námět napsal Joby Harold, a na scénáři se podíleli Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber a Jon Hoeber. Transformers: Probuzení monster produkují Lorenzo di Bonaventura, p.g.a., Tom DeSanto & Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian, p.g.a. a Duncan Henderson. Výkonnými producenty jsou Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer a Valerii An.

Před uvedením úspěšného akčního dobrodružného filmu na SkyShowtime mohou fanoušci sledovat všech šest filmů z franšízy, včetně Transformers, Transformers: Pomsta poražených, Transformers: Odvrácená strana Měsíce, Transformers: Zánik, Transformers: Poslední rytíř a Bumblebee, z nichž jsou nyní všechny dostupné ke sledování. 

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime (bez reklam) je 179 Kč.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je další velká evropská streamovací služba. Společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.