Quentin Kokta natočil s maminkou Ornellou pěvecké video v luxusní restauraci. Slavný hit Jiřího Korna v jejich podání budí velké emoce

Quentin Kokta s maminkou Ornellou
Quentin Kokta s maminkou Ornellou
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 12. 12. 2023

Po zhlédnutí videa, které na svém instagramovém profilu sdílela Ornella Koktová, musí i ten nejchladnější jedinec pookřát. Vtipně podaný pěvecký počin vykouzlí úsměv na tváři snad každému. Influencerka a trojnásobná maminka Ornella Koktová na dotaz redakce ŽivotvČesku.cz rodinné umělecké dílko okomentovala. "Na té písničce jsem vyrůstala, mám ji dodnes hrozně ráda," řekla o hitu Jiřího Korna mladá maminka.

Skladba Jiřího Korna »Karel nese asi čaj«, jež byla vydaná v roce 1986, se stala předlohou pro natočení úsměvného videa, se kterým se podnikatelka Ornella Koktová pochlubila na sociální síti Instagram. Brunetka pro ŽivotvČesku.cz prozradila, jak k němu došlo.

"S každým ze svých dětí si dělám svůj den a i Quentin si občas potřebuje od těch dvou mladších sourozenců odpočinout. A když máme svůj den, děláme si takové srandičky. Už jsme to chtěli natočit v Paříži, ale na to jsme potom zapomněli, tak tady v restauraci, když zbyl čas, udělali jsme si tuhle srandičku," prozradila Ornella pozadí toho, jak video vzniklo.

Manželka Josefa Kokty často bere svého nejstaršího syna za kulturou. Tentokrát nevynechali Adventní koncert v Národním divadle. Quentinovi to jako mladému gentlemanovi slušelo a Ornelle stejně tak. S manželem Pepou vychovává Ornella ještě tříletého syna Svena a dvouletou dceru Lilianne.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.