Silvestrovská pařba pochybné smetánky. Polański ukázal bizarní trailer své novinky

Roman Polański představil zřejmě svůj poslední film.

Zdroj: 01 Distribution

Je konec roku 1999. Nejen závěr století, ale konec celého kontroverzního tisíciletí. Devadesátiletý Roman Polański přináší do kin svůj možná poslední snímek Hotel Palace, ve kterém se mimo jiné představí Mickey Rourke a John Cleese. Trailer v sobě hromadí jednu bizarní scénku za druhou, a film bohužel doprovázejí nepřívětivé ohlasy.

Na Silvestra 1999 se v paláci Gstaad připravuje jedna z nejvýznamnějších oslav konce roku v historii. Ředitel Hansueli Kopf a jeho personál dělají vše pro to, aby uspokojili rozmary svých hostů, vesměs příslušníků vyšší společnosti.

Čtěte také: Epičtěji už to nejde! Finální trailer na druhou Dunu má ohromné písečné červy a velkolepou akci

Je mezi nimi bývalá italská pornohvězda, slavný plastický chirurg, jehož pochybné výkony jsou vidět na tvářích některých hostů, postarší šlechtična, která miluje svého psa víc než lidi, bohatý devadesátiletý magnát a také pochybný Bill Crush, který se chlubí bohatstvím, zatímco se mu podnikání boří pod rukama jako domeček z karet.

Hotel Palace hodnotilo prozatím patnáct recenzí na RottenTomatoes, a žádná z nich kladně. Dokonce se v nich píše o nejhorším filmu v Polańského kariéře. „Navzdory svým nejlepším úmyslům je Hotel Palace nakonec spíše vánoční komedií od Hallmarku, na kterou se můžete podívat s rodinou, pokud potřebujete něco lehčího,“ uvádí server Loud and Clear.

Hotel Palace má českou premiéru 21. prosince.

Zdroj: 01 Distribution