Celebrity

13. prosince 2023 15:47

Šarlota Chmelařová

Karolína Ludvíková se vdala. Dcera exministra zdravotnictví ukázala krásný prsten

Karolína Ludvíková je vdaná paní. Svůj krásný prsten předvedla na křtu kalendáře Beaty Rajské, kam vyrazila v doprovodu svých rodičů a manžela. Podívejte se, jak jim to slušelo.

Karolína Ludvíková se v minulosti účastnila několika soutěží krásy a živila se také jako modelka. Její tatínek Miloslav Ludvík je bývalý ministr zdravotnictví a také ředitel motolské nemocnice. A právě s ním, maminkou a svým manželem Richardem Kettnerem vyrazila kráska do společnosti.

Mohlo by vás zajímat: Dcera filmové Blaženy a miliardář měli svatbu na pláži. Slavná herečka nečekaně přijela

Rodina se pohromadě objevila při příležitosti křtu kalendáře módní návrhářky Beaty Rajské. Přítomní fotografové si hned všimli, že se na prsteníčku krásné brunetky lesknou dva prsteny. „Byla bych ráda, kdyby mi manželství vydrželo minimálně stejně jako jim. Jsou spolu už pětatřicet let,“ řekla Karolína v rozhovoru s odkazem na rodiče pro Super.cz.

Svatba v zahraničí

Své ano si zamilovaná dvojice řekla v romantické destinaci u moře. „Svatbu jsme měli na řeckém ostrově Mykonos, kam se rádi vracíme. Byla jsem ráda, že se na čtyři dny mohla sejít celá rodina, včetně našich babiček,“ nechala se slyšet spokojená manželka. Její muž si dal s výběrem prstenu záležet. Diamantový šperk vypadal překrásně a nešlo ho přehlédnout.

Čtěte také: Přes dvacet let vztahu bez jediné krize. Věra Mikulcová by se ráda vdala

Modelka už v minulosti několikrát dokázala, že se nebojí trošku vyzývavějších modelů. I tentokrát vsadila na rafinované průstřihy, ale v tomto případě se odvázala tak akorát. Sexy červenou barvu má modelka v oblibě a ve společnosti se v ní objevila už několikrát. Na začátku roku například svou průsvitnou rudou róbou způsobila poměrně velký poprask na Česko-Slovenském plese. „Rodiče byli samozřejmě trochu v rozpacích, ale ve výsledku uznali, že mi to slušelo, a žádné velké haló se nekonalo. Všichni byli zajedno, že na zahraničních akcích se tohle nosí běžně, a ostudu jsem neudělala,“ sdělila tehdy ke svému outfitu Ludvíková.

Mohlo vám uniknout: Tenistka Petra Kvitová se vdala

Sdílejte článek
Štítky svatba Miloslav Ludvík celebrity Karolína Ludvíková Richard Kettner

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.