Penzion Šaldorf získal prestižní ocenění

Titulem Penzion roku 2023 se může těšit Penzion Šaldorf, kterému toto ocenění udělila Asociace hotelů a restaurací České republiky. Ta na začátku prosince uspořádala v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech slavnostní galavečer, kde vyhlásila ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a gastronomie. A právě výše zmíněné nejvyšší ocenění si v konkurenci stovek účastníků odnesl Penzion Šaldorf z Nového Šaldorfa.


Tato prestižní událost slouží jako uznání vynikající práce a neustálého úsilí těch, kteří posouvají standardy kvality a pohostinnosti. Vyhlašuje se každý rok v několika kategoriích a získání titulu je zárukou, že nabízené služby jsou opravdu na té nejvyšší úrovni. Nejinak tomu je i v případě Penzionu Šaldorf. Jeho majitelem je pan David Olejník, který se gastronomii věnuje již 30 let. Penzion vybudoval před 16 lety. „Je to tvrdá a náročná práce, proto si ocenění vážím a jsem za něj velice vděčný. Budeme se i nadále snažit posouvat naše služby stále výše ke spokojenosti našich zákazníků, aby se k nám rádi vraceli,“ dodává David Olejník.


Penzion Šaldorf se nachází v areálu Modrých sklepů a nabízí vinárnu pro 35 osob a ubytování pro 27 osob. Penzion je vhodný k pořádání soukromých i firemních akcí, večírků, školení nebo svateb. Nabízí teplou i studenou kuchyni a v historickém sklepě na vás čeká degustace vín vlastní produkce. Nachází se zde i soukromá expozice vývrtek pana majitele, která skýtá přes 500 kusů historických vývrtek a rozhodně stojí za shlédnutí. Jsme rádi, že právě takové ocenění si našlo cestu i do našeho regionu a Penzionu Šaldorf moc gratulujeme!

REKLAMA