Poslední víkend na Klimešce roku 2023
FBC ženy

Nadcházející víkend není ještě tím posledním v roce 2023, ale bude tím posledním „aktivním“ v naší sportovní hale v tomto roce. Program začne de facto už v pátek 15.12.2023, kdy se u nás za a) koná okresní kolo florbalového Subterra Cupu – soutěže středních škol v bývalém okrese Kutná Hora v kategorii chlapci. Už ve středu 13.12. jsme hostili okresní kolo kategorie dívek (viz. foto).
A za b) přivítáme poslední tréninkový kemp v roce 2023, stejně jako minulý víkend to bude volejbalová reprezentace mužů do 18 let, která se pod trenérem Honzou Svobodou bude na Klimešce připravovat na lednovou kvalifikaci na ME U18.

Sobota 16.12. bude taneční a sice twirl workshop made by Kábrt Company. V něm se coby lektor představí Lubomír Kábrt, mistr ČR a účastník několika mezinárodních soutěží v twirlingu, choreograf a tanečník a mj. i pořadatel významné taneční akce Kábrt Cup v Kutné Hoře s více než 2000 účastníky, její čtvrtý ročník proběhne na Klimešce v termínu 31.5. – 2.6.2024.

Neděle 17.12. bude výrazně pestřejší. Na hlavní hale to bude další fotbalový turnaj pro děti a mládež v režii Okresního fotbalového svazu a to v kategorii U11 – starší přípravka a po nich poslední mistrovské utkání na Klimešce roku 2023!

V něm nastoupí domácí ženské florbalové áčko, které vyzve v 1.lize žen od 18:00 tým ze Světlé nad Sázavou. Holky z FBC jsou v tabulce prvoligové skupiny východ na krásném třetím místě, Světlá na předposledním. Přijďte povzbudit domácí hráčky na cestě k další výhře v sezoně (foto FBC)

Zápasově rušno bude v neděli i na hale tréninkové. V ní se v druhé volejbalové lize mužů a třetí nejvyšší soutěži v republice představí právě reprezentanti do 18 let, kteří si tímto zpestřují tréninková soustředění. Od 10:00 na ně čeká tým VK Dvůr Králové nad Labem (v tabulce čtvrtý) a od 14:00 poslední TJ Ždár nad Sázavou.
Volejbaloví reprezentanti se u nás zdrží až do středy 20.prosince.

Michal Vavák

Zavřít menu